Φέρεται να προχωρά για Μιχάιλο Άντριτς

Από basketplus.gr: Ο ΠΑΟΚ με ρεκόρ 2-6 είναι πολύ χαμηλά, του λείπουν 4 παίκτες μπροστά σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, οι προσπάθειες για προσθήκη 4αριού δεν έχουν ευοδωθεί και θέλοντας και μη το πλάνο αλλάζει ελαφρώς.
Πηγή: basketplus.gr
Φέρεται να προχωρά για Μιχάιλο Άντριτς

Πληροφορίες αναφέρουν οτι υπάρχει απόφαση πάση θυσία να έρθει ένας παίκτης για να παίξει τουλάχιστον αρχικά στο ντέρμπι με τον Άρη και αφού οι περιπτώσεις των Χόλογουελ, Γιάνκοβιτς, Τορόλις και 2-3 άλλων δεν καρποφόρησαν, έγινε στροφή στον Μιχάιλο Άντριτς (27, 2.02).

Γνώριμο 3-4άρι (περισσότερο στο "3") από την θητεία του πέρσι στον Κολοσσό... Φέτος πήγε στην Τουρκική Μπελέντιγεσπορ, η οποία βρίσκεται υπό διάλυση (έφυγαν ήδη Μπάκνερ, Σόρτερ και προφανώς ο Τορόλις έπαιξε για τελευταία φορά) και όπου είχε 8.9 πόντους (55%δ, 36%τρ), 3.2 ριμοπάουντ και 2.4 ασίστ σε 26 λεπτά (9 αγώνες). Μάλιστα ο Σέρβος δεν έπαιξε σήμερα στην συντριβή της ομάδας του από την Φενέρ με 50 πόντους διαφορά.

Πέρσι στον Κολοσσό ο Άντριτς είχε 12.8 πόντους (44%τρ), 4.1 ριμπάουντ και 1.7 ασίστ σε 31 λεπτά (20 αγ.) και φυσικά εφόσον συμφωνήσει (δεν είναι ακριβός) μπορεί να φτάσει άμεσα στην Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε ακόμη...