«Να αναλάβουμε την ευθύνη μας, πρέπει να αντιδράσουμε με Λίνκολν»

Από sdna.gr: Ο Στέφαν Σβαμπ μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από τον Ιωνικό, στάθηκε στην αυτοκριτική που θα πρέπει να κάνουν οι παίκτες του ΠΑΟΚ, αλλά και την αντίδραση που πρέπει να βγάλουν αρχής γενομένης από το ματς με την Λίνκολν την Πέμπτη.
Πηγή: sdna.gr
«Να αναλάβουμε την ευθύνη μας, πρέπει να αντιδράσουμε με Λίνκολν»

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην κάμερα της Cosmote TV:

«Η πρώτη ερώτηση που πρέπει να κάνουμε στον εαυτό μας είναι γιατί πρέπει να κάνουμε το comeback, γιατί μπαίνουμε στον αγώνα και πρέπει να κυνηγάμε το σκορ. Πρέπει να κάνουμε όλοι την αυτοκριτική μας και να βρούμε τι είναι αυτό που φταίει και να το διορθώσουμε.

Στο δεύτερο ημίχρονο ήταν παιχνίδι όλα ή τίποτα, έπρεπε να ρισκάρουμε πολύ. Πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί μπαίνουμε στο πρώτο ημίχρονο με αυτόν τον τρόπο, πρέπει να αναρωτηθούμε γιατί δεχόμαστε τέτοια ανόητα γκολ. Με την ποιότητα που έχουμε δεν πρέπει να βάζουμε τον εαυτό μας σε αυτή τη θέση.

Το ότι έχουμε παιχνίδι την Πέμπτη είναι θετικό, γιατί θα έχουμε την ευκαιρία να δείξουμε την αντίδρασή μας, δεν είναι τώρα η κατάλληλη στιγμή να στρέψουμε το δάχτυλο και να επιρρίψουμε την ευθύνη. Δεν είμαστε παιδιά, πρέπει να αναλάβουμε την ευθύνη μας, αλλά αρχής γενομένης από το παιχνίδι της Πέμπτης έχουμε την ευκαιρία να βγάλουμε την αντίδρασή μας».

 

Διαβάστε ακόμη...