Λουτσέσκου: «Θα… δείτε την αντίδραση μου»

Από thessports.gr: Αινιγματικός και χωρίς διάθεση για πολλά λόγια, εμφανίστηκε στο flash interview ο Ράζβαν Λουτσέσκου, μετά τη νέα ήττα του ΠΑΟΚ, αυτή τη φορά από τον Ιωνικό.
Πηγή: thessports.gr
Λουτσέσκου: «Θα… δείτε την αντίδραση μου»

Σε ερώτηση αναφορικά με τις πρώτες του σκέψεις μετά το ματς ο Ρουμάνος τεχνικός του «Δικεφάλου» απάντησε στην κάμερα της Cosmote TV πως «ό,τι κάνουμε δεν πάει καλά, είτε αυτό αφορά τις καταστάσεις στο γήπεδο, τα λάθη που δεχόμαστε τα γκολ, είτε ατυχείς ίσως επιλογές παικτών οι οποίοι δεν έχουν την ίδια απόδοση όταν παίζουν βασικοί ή όταν έρχονται ως αλλαγή. Κάποιες κινήσεις είναι χωρίς έμπνευση αυτή τη στιγμή. Το διάστημα αυτών των δύο εβδομάδων είναι το χειρότερο διάστημα που έχω περάσει στην Ελλάδα».

Μάλιστα, ο 52χρονος κόουτς των «ασπρόμαυρων» συμπλήρωσε: «Δεν έχουμε την πνευματική ετοιμότητα, τη δυναμική να αντιμετωπίζουμε κάποιο λάθος που επηρεάζει την απόδοσή μας στη ροή του παιχνιδιού, αυτό το κομμάτι είναι δική μου ευθύνη».

Tέλος, σε ερώτηση αναφορικά με την αντίδρασή του γι' αυτή την κατάσταση, ο κ. Λουτσέσκου απάντησε χαρακτηριστικά ότι «θα δείτε την αντίδρασή μου».

Διαβάστε ακόμη...