Αυτή είναι η απάντηση του Λουτσέσκου σε πρόταση από την Σ. Αραβία!

Από sfina.gr:Μετά από το ενδιαφέρον της εθνικής Ρουμανίας και τα όσα έγιναν τις προηγούμενες μέρες, ο κόουτς του Δικεφάλου δέχτηκε πρόταση σύμφωνα με αραβικά ΜΜΕ από την Αλ Νασρ.
Πηγή: sfina.gr
Αυτή είναι η απάντηση του Λουτσέσκου σε πρόταση από την Σ. Αραβία!

Η ομάδα από την Σαουδική Αραβία βρίσκεται σε αναζήτηση τεχνικού και σύμφωνα με τα όσα γράφονται εκεί, έγινε κρούση στον Λουτσέσκου που είναι ιδιαιτέρως δημοφιλής στο αραβικό Κόλπο μετά από την πορεία του στην Αλ Χιλάλ και το τρεμπλ την προπερασμένη αγωνιστική σεζόν.

Οι Σαουδάραβες μετά την απομάκρυνση του Πέδρο Εμάνουελ μετά από 5 αγώνες (!) στην τεχνική ηγεσία της ομάδας, ψάχνουν τον διάδοχο του και αφότου έπεσε στο τραπέζι το όνομα του Πέδρο Μάρτινς, ήρθε η σειρά του Ρουμάνου τεχνικού του ΠΑΟΚ. Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί πως η ομάδα της Σαουδικής Αραβίας, προσφάτως «χρύσωσε» και τον Αμπέλ Φερέιρα, προσφέροντας του 20.000.000 ευρώ για δύο χρόνια. Ο Φερέιρα απέρριψε την πρόταση των Αράβων και συνεχίζει στην Παλμέιρας και η Αλ Νάσρ στράφηκε τον νυν τεχνικό του Δικεφάλου.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με βάση και τις πρόσφατες δηλώσεις του, ξεκαθάρισε πως δεν το...κουνάει από την Τούμπα, βάζοντας «stop» και στα σενάρια που τον έφερναν κοντά σε μία ομάδα από το Ντουμπάι. Μάλιστα ο ίδιος και αυτή τη φορά, δηλώνει αφοσιωμένος στο πρότζεκτ του Δικεφάλου, αρνήθηκε κάθε πρόταση και συνεχίζει κανονικά να βρίσκεται στην άκρη του πάγκου της ομάδας, θέλοντας την βγάλει από το αγωνιστικό τέλμα

Διαβάστε ακόμη...