Ντούγκλας η… επιστροφή!

Από thessports.gr: Μετά κάτι περισσότερο από ένα μήνα, ο Ντούγκλας Αουγκούστο επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, αφού ο Ράζβαν Λουτσέσκου τον συμπεριέλαβε στην αποστολή για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστική της Super League.
Πηγή: thessports.gr
Ντούγκλας η… επιστροφή!

O Βραζιλιάνος είχε λείψε αρκετά από τον Δικέφαλο, αφού η θλάση την οποία υπέστη στις αρχές του Νοέμβρη τον κράτησε εκτός για πέντε παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις.

Χαρακτηριστικό είναι ότι ο έχασε δύο αναμετρήσεις για το Conference (με Κοπεγχάγη εντός και Σλόβαν εκτός), τρεις για το πρωτάθλημα (με Παναθηναϊκό, Ατρόμητο και Άρη) αλλά και αυτή του Κυπέλλου με την ΑΕΛ.

Τελευταία αναμέτρηση την οποία έδωσε το παρών, ήταν αυτή με τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/10) στην Τούμπα για το πρωτάθλημα, όπου μάλιστα είχε βρει τον δρόμο προς τα δίχτυα, συμβάλλοντας στην τελική επικράτηση με 4-1.

Μάλιστα ο Ντούγκλας πριν τον τραυματισμό, και σε συνδυασμό με την απουσία του Ελ Καντουρί, είχε βρει ένα νέο ρόλο, με τον Λουτσέσκου να τον χρησιμοποιεί λίγο πιο μπροστά στο γήπεδο, στη θέση δέκα.

Μέχρι στιγμής ο 24χρονος έχει 11 συμμετοχές φέτος με τον Δικέφαλο στο στήθος, με απολογισμό δύο γκολ και άλλες τόσες ασίστ.

Διαβάστε ακόμη...