Κοιτάζει μπροστά και συνεχίζει...

Για την 1η αγωνιστική της Β' Φάσης της Α1 Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mαteco ταξίδεψε στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει τον ΟΦΝΙ, γνωρίζοντας την ήττα με 17-15.
Πηγή: acpaok.gr
Κοιτάζει μπροστά και συνεχίζει...

Σ' ένα νευρικά επιθετικά πρώτο ημίχρονο, οι δύο ομάδες ήταν κοντά στο σκορ στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ Mαteco να διατηρεί ένα μικρό προβάδισμα, 2-3, το οποίο αύξησε στην συνέχεια, 4-6. Οι «ασπρόμαυρες» συνέχισαν να διατηρούν το προβάδισμα τους, 6-8, το οποίο παίζοντας σφιχτή άμυνα, η οποία έδωσε λύσεις στην επίθεση, μεγάλωσε ακόμα περισσότερο, 7-10, σκορ το οποίο ήταν και τελικό για το πρώτο μέρος.

Διαφορετική ήταν η εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, με τις γηπεδούχες να βγάζουν αντίδραση, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσια, 10-10. Οι δύο ομάδες εναλλάσσονταν στο σκορ, 12-12, μένοντας μαζί μέχρι και το τελευταίο τέταρτο του παιχνιδιού, 13-14. Πέντε λεπτά πριν το τέλος, ο Δικέφαλος διατηρούσε το προβάδισμα, 14-15, ωστόσο στην συνέχεια «μπλόκαρε» επιθετικά, γνωρίζοντας την ήττα με 17-15.

Επόμενη αγωνιστική για την ομάδα του Δημήτρη Πελεκίδη, το Σάββατο 11 Δεκεμβρίου απέναντι στον ΓΑΣ Καματερού, εντός έδρας, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Ημίχρονο: 7-10

Τελικό: 17-15

Διαβάστε ακόμη...