“Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου”

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ Mateco παρότι είχε καλή απόδοση στην Πάτρα, έχασε από τον Απόλλωνα, καθώς η ομάδα του Νίκου Βετούλα είχε τρομερά ποσοστά ευστοχίας στο τρίποντο, ενώ όταν ο ΠΑΟΚ Mateco αντέδρασε, γύρισε το παιχνίδι, αλλά στο τέλος η επίθεση του Λοβ δεν έφερε το αποτέλεσμα που θα έδινε τη νίκη ή θα έστελνε το παιχνίδι στην παράταση.
Πηγή: paok24.com
“Δεν μπορώ να κατηγορήσω τους παίκτες μου”

Αναλυτικά οι πρώτες δηλώσεις του Αριστείδη Λυκογιάννη στην κάμερα της ΕΡΤ μετά το τέλος του αγώνα:

Εάν στοίχισαν οι απουσίες ή ο ΠΑΟΚ άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα:

Δεν μπορώ να μιλήσω για τις απουσίες. Ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο η εικόνα της ομάδας δεν ήταν για να χάνει με τόση μεγάλη διαφορά. Ο αντίπαλος έβαλε 12 τρίποντα και τα 10 από αυτά ήταν μακρινά και δύσκολα. Δεν μπορώ να πω ότι οι παίκτες δεν προσπάθησαν στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο και με συντονισμένες ενέργειες στην άμυνα γυρίσαμε το παιχνίδι και απλά είμαι απογοητευμένος από την κατάληξη της τελευταίας επίθεσης.

Για το δύσκολο πρόγραμμα και τους τραυματίες:

Δεν ξέρουμε τι θα γίνει τις επόμενες ημέρες στο πρόγραμμα των τραυματισμών. Είμαστε στην αγορά για παίκτη εδώ και καιρό. Οι παίκτες που είναι ελεύθεροι δεν κάνουν τη δουλειά για εμάς, ενώ αυτούς που θέλουμε έχουν ομάδα και δεν μπορούν να έρθουν εύκολα. Τώρα για το πρόγραμμα, εμείς θα κάνουμε την προσπάθεια μας, με όσους παίκτες έχουμε στη διάθεσή μας.

Διαβάστε ακόμη...