ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι δύο φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο Παλατάκι

Από sdna.gr: Η νέα εποχή στη διαιτησία φαίνεται πλέον σε όλα τα επίπεδα.
Πηγή: sdna.gr
ΠΑΟΚ-Ολυμπιακός: Οι δύο φάσεις που αλλοίωσαν το αποτέλεσμα στο Παλατάκι

Στο φινάλε του αγώνα της Πυλαίας, όταν ο ΠΑΟΚ προηγήθηκε, οι τρεις διαιτητές Ξενικάκης, Ντούρας και Παπαγερίδης το μόνο που δεν έκαναν ήταν να βάλουν την κόκκινη φανέλα.
Υπάρχουν δύο φάσεις για τις οποίες διαμαρτύρεται ο ΠΑΟΚ, που είχε ήδη δεχθεί μία τεχνική ποινή κατά τη διάρκεια του ματς. Κάθε λανθασμένο σφύριγμα στα τελευταία δύο λεπτά ενός αγώνα είναι αλλοίωση αποτελέσματος, όπως και τα δύο σφυρίγματα που μπορείτε να δείτε στο βίντεο.

Η πρώτη είναι 1:38 πριν το τέλος της αναμέτρησης, με τη Νικολοπούλου να πέφτει πάνω στην Κουϊνόνες και αντί για floping ο Ξενικάκης να δίνει επιθετικό φάουλ στην παίκτρια του ΠΑΟΚ με το σκορ στο 73-71 υπέρ του Δικεφάλου, την ίδια στιγμή μάλιστα που ο δεύτερος διαιτητής - που έχει καθαρό οπτικό πεδίο και είναι ακριβώς μπροστά στη φάση - δείχνει με συγκεκριμένη κίνηση στην Νικολοπούλου να σηκωθεί από το παρκέ.

Με τη δεύτερη και πιο κραυγαλέα να συμβαίνει με 1:23 να απομένουν στο χρονόμετρο για το τέλος, όταν οι τρεις διαιτητές δίνουν την κατοχή στον Ολυμπιακό, ενώ ήταν εμφανές δια γυμνού οφθαλμού από την ζωντανή μετάδοση πως η μπάλα βγήκε εκτός αγωνιστικού χώρου από το πόδι της Πλουφ.

Στον ΠΑΟΚ είναι έξαλλοι με τη διαιτησία - και όχι άδικα- όπως φαίνεται και από το βίντεο και είναι φανερό, εξετάζοντας συνολικά τα όσα έχουν συμβεί από την στιγμή που έγινε η αλλαγή στη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας, πως οι εξαγγελίες του καινούριου προέδρου, Βαγγέλη Λιόλιου, ήταν για το θεαθήναι.

Δείτε video και φωτογραφίες εδώ

Διαβάστε ακόμη...