ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ!

Για την 12η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται στο Ε.Γ. Μίκρας το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον συμπολίτη.
Πηγή: acpaok.gr
ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ!

Ο ΠΑΟΚ επέκτεινε το αήττητο σερί του σε Ελλάδα και Ευρώπη στις 5 νίκες, επικρατώντας στην Αθήνα του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil με 1-3 σετ. Με τις συνεχόμενες νίκες ο Δικέφαλος βρίσκεται μία «ανάσα» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα. Με δύο αγωνιστικές να απομένουν για την ολοκλήρωση του πρώτου γύρου του πρωταθλήματος, οι «ασπρόμαυρες» ψάχνουν τα αποτελέσματα που θα τις οδηγήσουν στην κορυφή.

Απέναντι του, ο Άρης, ο οποίος μετά την ήττα με 3-0 στον Πειραιά από τον ΟΣΦΠ, επέστρεψε στις νίκες, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 3-0 στην Μίκρα.

Στην σημαντική αυτή «μάχη», οι παίκτριες του Τάκη Φλώρου κάνουν ανοικτό κάλεσμα στους φίλους του ΠΑΟΚ, να υποστηρίξουν την προσπάθεια τους, και με την φωνή και τον παλμό τους, να γίνουν ο όγδοος παίκτης στο τερέν.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV, στην κατηγορία των 4.99€ τον ΜΗΝΑ «Live streamings 4 (for) members».

Για την αναμέτρηση κόντρα στον Άρη, η Μάγια Κογιάρ, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Μετά το σερί νικών μας σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχουμε να αντιμετωπίσουμε ένα τοπικό ντέρμπι. Έχω την αίσθηση ότι θα γίνει ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ποιοτικές ομάδες, στο οποίο φυσικά θα κερδίσει εκείνη που το θέλει περισσότερο. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα, γνωρίζουμε τις ιδιαιτερότητες του παιχνιδιού, και θέλουμε να πανηγυρίσουμε έχοντας ως σύμμαχο τον κόσμο μας, τη νίκη».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...