ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Από acpaok.gr: Για την 6η αγωνιστική της Α1 Μπάσκετ γυναικών, ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου και ώρα 14:00, στο PAOK Sports Arena, τον ΟΣΦΠ.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ-ΟΣΦΠ

Ο ΠΑΟΚ, έχοντας τον βραχνά των τραυματισμών στις πλάτες του, θέλει να επιστρέψει στον δρόμο των νικών, έχοντας φυσικά υγιείς όλες τις αθλήτριες του. Το σύνολο του Κώστα Κεραμιδά, υπόσχεται πολλά για την φετινή περίοδο, αν φυσικά έχει και στο πλευρό του την τύχη.

Απέναντι του, ο ΟΣΦΠ, ο οποίος την προηγούμενη αγωνιστική επιβλήθηκε στο «ντέρμπι» κόντρα στον Παναθηναϊκό με 70-64.

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί αποκλειστικά μέσω του AC PAOK TV.

Για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΣΦΠ, η Αντιγόνη Χαιριστανίδου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο ΟΣΦΠ είναι μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος, και σίγουρα το έργο μας είναι δύσκολο. Παρόλα αυτά, όλη την εβδομάδα δουλέψαμε αρκετά για το παιχνίδι, και αν μείνουμε πιστές στο πλάνο μας θα διεκδικήσουμε τη νίκη. Θέλουμε τον κόσμο δίπλα μας να μας στηρίξει στην προσπάθεια μας αυτή».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

Διαβάστε ακόμη...