Θα παίξουμε και για τα παιδιά που δεν θα είναι μαζί μας

Από esake.gr: Επιστρέφουμε από τη διακοπή και δυστυχώς τα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε είναι πολλά. Θα λείπουν αρκετά παιδιά και αυτό θα κάνει την δουλειά μας πολύ πιο δύσκολη, αλλά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το παλέψουμε με όλες μας τις δυνάμεις για τη νίκη.
Πηγή: esake.gr
Θα παίξουμε και για τα παιδιά που δεν θα είναι μαζί μας

Ο Απόλλωνας είναι πολύ αξιόλογη ομάδα. Στην έδρα του βγάζει πολύ ενέργεια και δεν θα πρέπει να τους δώσουμε τη δυνατότητα να τρέξουν και να φτάσουν με ευκολία στο δικό μας καλάθι. Ο ρυθμός θα έχει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη του παιχνιδιού, όπως και οι αποφάσεις που θα πάρουμε και στις δύο άκρες του γηπέδου.

Θα παίξουμε και για τα παιδιά που δεν θα είναι μαζί μας, αλλά θέλω να κάνω μία ιδιαίτερη αναφορά στον Τζος Κάρτερ, που έχει ένα σοβαρό τραυματισμό, χειρουργήθηκε και η σκέψη μας είναι μαζί του. Εύχομαι να το ξεπεράσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Θέλω να αναφερθώ και σε κάτι ακόμη, λόγω της ημέρας. Όλοι μας έχουμε προβλήματα, αλλά υπάρχουν και συνάνθρωποί μας που δοκιμάζονται σκληρά. Όπως τα άτομα με αναπηρία. Αξίζουν τον σεβασμό, τη σκέψη και τη βοήθειά μας, κάθε μέρα και όχι μόνο σήμερα.



Διαβάστε ακόμη...