Τι πέτυχαν όσοι δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ!

Από paok24.com:Όπως κάθε καλοκαίρι πολλά μεταγραφικά θέματα και πολλοί παίκτες απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος έκανε έξι μεταγραφές, επέστρεψαν και δύο δανεικοί, αλλά από εκεί και πέρα προσπάθησε να αποκτήσει και άλλους παίκτες χωρίς τελικά να κλείσουν θετικά οι υποθέσεις.
Πηγή: paok24.com
Τι πέτυχαν όσοι δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ!

Μέσα από το PAOK24 θα προσπαθήσουμε να δούμε τι έχουν κάνει στους πρώτους μήνες της χρονιάς μερικοί παίκτες που αποδεδειγμένα απασχόλησαν τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν υπέγραψαν σε αυτόν. Εκτός όλων των άλλων, είναι γνωστό όλα αυτά τα χρόνια ότι το μεταγραφικό ενδιαφέρον κάνει κύκλους και πολλές οι αναζητήσεις επιστρέφουν στους ίδιους παίκτες.

Για να δούμε την πορεία μερικών εξ' αυτών:

Τζιοβίνκο: Η πιο μεγάλη ιστορία του καλοκαιριού! Ο Ιταλός εξακολουθεί να παραμένει χωρίς ομάδα από τις 15 Αυγούστου και μετά! Ο λόγος είναι καθαρά οικονομικός. Ο Τζιοβίνκο έχει πολλές απαιτήσεις από την Αλ Χιλάλ ακόμη και γι' αυτή τη σεζόν. Οι δύο πλευρές βρίσκονται στα δικαστήρια και επειδή θα τα χάσει αν κλείσει σε άλλη ομάδα (απαγορεύεται να πληρώνεσαι από δύο ομάδες) εξακολουθεί να παραμένει ελεύθερος! Είναι κι αυτό ένα δείγμα των προτεραιοτήτων που βάζει. Πρέπει να σημειώσουμε ότι ο Τζιοβίνκο ζει στον Καναδά και εκεί θέλει να συνεχίσει την καριέρα του.

Μπορίλ: Ήταν ένας από τους βασικούς στόχους του ΠΑΟΚ για τη θέση του αριστερού μπακ. Ο 31χρονος Τσέχος έκανε έξι μόλις ματς με τη Σλάβια Πράγας και μετά (αρχές Οκτωβρίου) έπαθε μεγάλη ζημιά στο γόνατο. Έχει εγχειρισθεί στο χόνδρο και είναι άγνωστο πότε θα επιστρέψει στην ενεργό δράση.

Μπάμπα: Ο Γκανέζος απασχόλησε και φέτος τον ΠΑΟΚ στην προσπάθεια εξεύρεσης αριστερού μπακ. Μετά από πάρα πολλά... επεισόδια ο Μπάμπα επέκτεινε το συμβόλαιό του με την Τσέλσι μέχρι το 2024 και δόθηκε δανεικός στη Ρέντινγκ που αγωνίζεται στη Τσάμπιονσιπ. Ο Μπάμπα παίζει συνεχώς βασικός με 15 90λεπτες συμμετοχές. Δεν έχει γκολ ή ασίστ ενώ η ομάδα του μετά από 20 αγωνιστικές είναι 21η και φαίνεται (αν και είναι νωρίς) ότι θα παλέψει για την παραμονή της.

Μποέτιους: To PAOK24 αποκάλυψε ότι ο συγκεκριμένος 27χρονος Ολλανδός με ρίζες από το Σουρινάμ, ήταν ένας μεγάλος στόχος του καλοκαιριού και μέχρι τις τελευταίες ημέρες. Ο μεσοεπιθετικός της Μάιντς έχει καταγράψει 14 συμμετοχές. Οι 12 στη Μπουντεσλίγκα και άλλες δύο στο κύπελλο. Οι πιο πολλές είναι ως βασικός. Έχει δύο ασίστ, αλλά δεν έχει σκοράρει. Το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Ντεϊόλα: Ήταν από τους πρώτους-πρώτους στόχους του Ιουνίου για το κέντρο. Ο υψηλόσωμος Ιταλός χαφ παραμένει στην Κάλιαρι με την οποία έχει σημαντικό ρόλο. Μετράει 14 συμμετοχές στο πρωτάθλημα (867 λεπτά) και μία στο κύπελλο. Η Κάλιαρι έχει κακή πορεία και μετά από 15 αγωνιστικές βρίσκεται στην προτελευταία θέση του Καμπιονάτο. Το συμβόλαιο τελειώνει πλέον το 2024.

Σίλβα: O 32χρονος Πορτογάλος απασχόλησε τον ΠΑΟΚ πριν ή μαζί με τον Κούρτιτς. Σε κάθε περίπτωση παρέμεινε στη Σαμπντόρια και εκεί έχει κάνει μέχρι τώρα 13 συμμετοχές. Έχει 3 90λεπτες και πολλές ακόμη ως βασικός. Έχει μία ασίστ και η ομάδα του είναι στη 15η θέση. Το συμβόλαιό του τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Κλάεσον: Ένας πολύ-πολύ δύσκολος στόχος που δεν υλοποιήθηκε. Ο διεθνής 29χρονος Σουηδός παραμένει στη Κράσνονταρ και εκεί έχει φέτος 18 συμμετοχές. Οι μισές είναι 90λεπτες. Έχει πετύχει ένα γκολ και δύο ασίστ. Κι αυτό το συμβόλαιο τελειώνει το ερχόμενο καλοκαίρι.

Λιάγιτς: Έγινε και με τον Σέρβο προσπάθεια στο τέλος των μεταγραφών. Ο 30χρονος Λιάγιτς παρέμεινε στην Μπεσίκτας όπου σε αυτή τη σεζόν δεν έχει παίξει καθόλου! Ούτε λεπτό σε κανένα ματς!

Διαβάστε ακόμη...