Σκαρτάδος:”Ο Γκαρσία έκανε την μεγαλύτερη μ@λ@κία της ζωής του που είπε το ναι με το κύπελλο”

Από paokday.gr:Ο βετεράνος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Γιώργος Σκαρτάδος παραχώρησε συνέντευξη στο sport24 και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο "ναι" που είπε ο Πάμπλο Γκαρσία για να αναλάβει τον ΠΑΟΚ Β μετά την κατάκτηση του κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: paokday.gr
Σκαρτάδος:”Ο Γκαρσία έκανε την μεγαλύτερη μ@λ@κία της ζωής του που είπε το ναι με το κύπελλο”

Aναλυτικά τα όσα είπε:

Με ρωτάς για την περίπτωση Γκαρσία. Πού πήρε το κύπελλο και τον άδειασαν. Ο Γκαρσία έκανε την μεγαλύτερη μαλακία της ζωής του που είπε το "ναι" μετά την κατάκτηση του κυπέλλου και επέστρεψε στην δεύτερη ομάδα. Κατά την γνώμη μου, θα έπρεπε να πει "κύριοι εγώ σας πήρα το κύπελλο, αφού δεν με θέλετε για πρώτο προπονητή, ευχαριστώ πολύ, άντε γεια σας. Κι όταν με θέλετε για πρώτο προπονητή, πάρτε με τηλέφωνο, να ξανάρθω". Και δεν θα πήγαινα πουθενά. Σε καμία άλλη ομάδα. Θα καθόμουν και θα έβλεπα τα παιχνίδια. Για να μην δείξω ότι καίγομαι να δουλέψω αλλού.

Μην ξεχνάμε ότι τα τελευταία χρόνια με τον Γκαρσία ο ΠΑΟΚ έχει βγάλει και παίκτες από τις ακαδημίες. Να τα λέμε αυτά. Τον Μιχαηλίδη, τον Κωνσταντέλια, τον Κούτσια, τον Λύρατζη, τον Ταλιχμανίδη, τον Τζόλη. Δεν θα τα μηδενίσουμε όλα. Την τελευταία 5ετία με τον Γκαρσία η ομάδα έβγαλε παίκτες. Θα μου πεις πιο παλιά έβγαζε μόνο έναν. Θα το δεχτώ. Αλλά με τον Γκαρσία βγήκαν αρκετοί.

Διαβάστε ακόμη...