Γιάσμιν Κούρτιτς: Έφτασε τα έξι και θα συνεχίσει! (vids)

Από paok24.com:Με τον Γιάσμιν Κούρτιτς, συμβαίνει πλέον το εξής αξιοσημείωτο: Στα δέκα χρόνια που ο Σλοβένος αγωνίστηκε στην Ιταλία, πέτυχε τρία γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, όσα δηλαδή πέτυχε στον ΠΑΟΚ στους τέσσερις μήνες που φοράει τα "ασπρόμαυρα"!
Πηγή: paok24.com
Γιάσμιν Κούρτιτς: Έφτασε τα έξι και θα συνεχίσει! (vids)

Το πρώτο γκολ του Σλοβένου με απευθείας φάουλ, επιτεύχθηκε στις 30 Μαΐου 2012, με τον Σλοβένο μέσο να ανοίγει το σκορ για τη Βαρέζε μόλις στο 3ο λεπτό, στον ημιτελικό των πλέι οφ ανόδου της Serie B κόντρα στη Βερόνα, σε παιχνίδι που τελικά ολοκληρώθηκε με σκορ 2-0.

Δύο χρόνια μετά και πιο συγκεκριμένα στις 18 Μαΐου 2014, ο Κούρτιτς διαμόρφωσε το τελικό 2-2 στην εκτός έδρας αναμέτρηση της Τορίνο κόντρα στη Φιορεντίνα, στο πλαίσιο της 38ης αγωνιστικής της Serie A.

Χρειάστηκε να περάσουν πέντε ολόκληρα χρόνια μέχρι ο Σλοβένος να πανηγυρίσει ξανά γκολ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, κάτι που συνέβη στις 3 Μαρτίου 2019, με το τέρμα του Κούρτιτς στο 90΄ να μην στέκεται ικανό για την Σπαλ, προκειμένου να αποφύγει την εντός έδρας ήττα από τη Φιορεντίνα με σκορ 1-2.

Και φτάνουμε στο σήμερα, με τον 32χρονο χαφ να έχει πάρει... φόρα με τη φανέλα του ΠΑΟΚ, σκοράροντας τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο εις βάρος των ΟΦΗ, Παναθηναϊκού και Λάρισα!

 

Διαβάστε ακόμη...