ΠΑΟΚ, έχεις πρόβλημα!

Από paok24.com:Το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα τελευταία παιχνίδια, είναι πως ο δρόμος προς τις αντίπαλες εστίες, είναι... κλειστός!
Πηγή: paok24.com
ΠΑΟΚ, έχεις πρόβλημα!

Ενδεικτικό αυτού, είναι πως ο Δικέφαλος έχει πετύχει μόλις ένα γκολ στα τελευταία τέσσερα παιχνίδια του σε Ελλάδα και Ευρώπη, αυτό του Κούρτιτς στη Λάρισα με απευθείας φάουλ στο πέμπτο λεπτό των καθυστερήσεων, ενώ το αμέσως προηγούμενο ήταν και πάλι του Σλοβένου, εκ νέου με απευθείας φάουλ, στις 7 Νοεμβρίου στη Λεωφόρο.

Εκτός αυτού όμως, ο Δικέφαλος εξακολουθεί να είναι ανήμπορος να αντιδράσει όπως θα έπρεπε όταν δέχεται πρώτος γκολ, δηλαδή να ανατρέψει πλήρως την εις βάρος του κατάσταση.

Η αναμέτρηση με την ΑΕΛ την περασμένη Τετάρτη ήταν αισίως η 8η φετινή όπου οι "ασπρόμαυροι" είτε χάνουν είτε περιορίζονται στην ισοπαλία έχοντας δεχθεί πρώτοι γκολ, με την ανατροπή να παραμένει... άγνωστη!

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 πριν ο Νέλσον Ολιβέιρα διαμορφώσει το τελικό 2-1, ενώ κόντρα στη Ριέκα στην Τούμπα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33΄ και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να αποφευχθεί η ήττα (1-1).

Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League, o ΠΑΟΚ δεν είχε "απάντηση" στο γκολ του Κόντε στο 86΄ (0-1), ενώ και ο Βόλος προηγήθηκε στην Τούμπα και τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4), παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1!

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" δε, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1, για να έρθει το χθεσινό βράδυ όπου ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 45΄ και ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 68΄.

Σε ότι αφορά το παιχνίδι με τον Άρη στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ δεν είχε καμία απάντηση στο γκολ του Μαντσίνι στο 41΄, ενώ έφτασε δευτερόλεπτα μακριά από το να γνωρίσει την ήττα στη Λάρισα, η οποία προηγήθηκε στο 64΄ με τον Ταχάρ!

Συνολικά, ο ΠΑΟΚ έχει 5 ήττες και 3 ισοπαλίες στα 8 φετινά παιχνίδια που βρέθηκε πίσω στο σκορ, γεγονός που καταδεικνύει σε μεγάλο βαθμό την έλλειψη αυτοπεποίθησης στην οποία έχει σταθεί πολλές φορές ο Ράζβαν Λουτσέσκου αλλά και αρκετοί ποδοσφαιριστές του...

Τ

Διαβάστε ακόμη...