Απίστευτο: Σάσα Σταμάτη και τραμπούκοι διέκοψαν παράσταση του Ζαραλίκου επειδή σχολίασε τον Μαρινάκη! (vid)

Από sdna.gr:Νέα διάσταση στη... δημοκρατία του τόπου. Τραμπούκοι που ήταν μαζί με τη Σάσα Σταμάτη ανέβηκαν στη σκηνή ενοχλημένοι από τα σχόλια για τον Μαρινάκη του stand up comedian, Χριστόφορου Ζαραλίκου!
Πηγή: sdna.gr
Απίστευτο: Σάσα Σταμάτη και τραμπούκοι διέκοψαν παράσταση του Ζαραλίκου επειδή σχολίασε τον Μαρινάκη! (vid)

Ένα πρωτοφανές περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Πέμπτης κατά τη διάρκεια της παράστασης του Χριστόφορου Ζαραλίκου, «200 χρόνια δανεικά».

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, η δημοσιογράφος Σάσα Σταμάτη που εργάζεται στον όμιλο Μαρινάκη, όρμηξε στη σκηνή μαζί με μπράβους και επιχείρησε να διακόψει την παράσταση μόλις ο Ζαραλίκος σατίρισε τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Μάλιστα, πάνω στην ένταση, η Σταμάτη ακούγεται να λέει στον Ζαραλίκο ότι είναι φίλος του Μελισσανίδη και γι αυτό δε λέει τίποτα στην παράσταση για τον ισχυρό άνδρα της ΑΕΚ.

Ο δημοφιλής κωμικός διατήρησε στο ακέραιο την ψυχραιμία του ενώ άξια αναφοράς ήταν και η αντίδραση των θεατών καθώς αρκετοί ανέβηκαν στη σκηνή, μπήκαν «ασπίδα» μπροστά στον Ζαραλίκο και τελικά έδιωξαν τη Σταμάτη και τους μπράβους από το θέατρο.

Ο Χριστόφορος Ζαραλίκος έκανε μια ανάρτηση στο twitter και σχολίασε όλα όσα έγιναν με το δηκτικό «στην χώρα που είσαι πρωθυπουργός @kmitsotakis μπαίνουν μπράβοι σε θέατρο για να σταματήσουν την παράσταση και τους πετάει έξω το κοινό. Δεν αντέχουμε τόσο φιλελευθερισμό πια»

Διαβάστε ακόμη...