Τίποτα λιγότερο από το απόλυτο!

Απο paok24.com: Ράζβαν Λουτσέσκου και ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ πρέπει να βρούνε τον τρόπο!
Πηγή: paok24.com
Τίποτα λιγότερο από το απόλυτο!

"Μετρώντας" τέσσερις αγώνες δίχως νίκη, ο ΠΑΟΚ δεν έχει καμία άλλη επιλογή από το να κατακτήσει έξι νίκες, στα ισάριθμα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το τέλος του 2021.

Με την εικόνα της ομάδας βέβαια κόντρα σε Ατρόμητο, Άρη και Λάρισα, αυτό δείχνει ιδιαίτερα δύσκολο, όμως ο Ράζβαν Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του απλά πρέπει να βρούνε τον τρόπο προκειμένου να μην έχουν άλλες απώλειες, στο φινάλε της χρονιάς!

Η αρχή πρέπει να γίνει την Κυριακή στη Νίκαια κόντρα στον Ιωνικό (5/12, 17:15), ενώ ακολουθεί ο "τελικός" για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League, με την Λίνκολν στην Τούμπα την ερχόμενη Πέμπτη 9/12 στις 22:00, σε ένα ματς που οι "ασπρόμαυροι" ενδεχομένως να χρειαστούν... πολλά γκολ κόντρα στην ομάδα του Γιβραλτάρ, εφόσον η Σλόβαν Μπρατισλάβας κερδίσει την Κοπεγχάγη στη Δανία.

Τρεις ημέρες μετά, την Κυριακή 12/12 στις 17:15, ο Δικέφαλος θα υποδεχθεί τη Λαμία στην Τούμπα και μετά από τρία 24ωρα, στο πλαίσιο της εμβόλιμης 14ης αγωνιστικής, θα αντιμετωπίσει τον ΠΑΣ Γιάννινα στους "Ζωσιμάδες" (15/12, 17:15), ενώ την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου στις 19:30, θα υποδεχθεί τον Αστέρα Τρίπολης στην Τούμπα.

Αναφορικά δε με τον έκτο και τελευταίο αγώνα του 2021, αυτός θα είναι ο επαναληπτικός με τη Λάρισα στην Τούμπα, στις 21, 22 ή 23 Δεκεμβρίου, με "φόντο" την πρόκριση στους "8" του Κυπέλλου!

Διαβάστε ακόμη...