Σε διαπραγματεύσεις Μάλμε και ΠΑΟΚ - Τσόλακ: «Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μου ματς»

Από sdna.gr: «Μου αρέσει να παίζω για τα χρώματα της Μάλμε και ελπίζω να συνεχίσω να το κάνω», ο Αντόνιο Τσόλακ έριξε το γάντι στους Σουηδούς, με τον αθλητικό διευθυντή της ομάδας να αποκαλύπτει πως «παλεύει» την υπόθεση παραμονής του - Σε διαπραγματεύσεις με τον ΠΑΟΚ.
Πηγή: sdna.gr
Σε διαπραγματεύσεις Μάλμε και ΠΑΟΚ - Τσόλακ: «Ελπίζω να μην είναι το τελευταίο μου ματς»

Κατά τη διάρκεια της παραμονής του στη Μάλμε, φαίνεται πως κέρδισε ένα προσωπικό στοίχημα: Να γίνει απαραίτητος. Με 19 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις, ο Αντόνιο Τσόλακ εξελίχθηκε στον Νο1 σκόρερ της ομάδας τη φετινή σεζόν. Πλέον, απομένουν μόλις δύο παιχνίδια, ένα για το πρωτάθλημα με αντίπαλο την Χάλμσταντ το Σαββατοκύριακο και ένα για το Champions League με τη Γιουβέντους την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να ολοκληρωθεί και τυπικά ο δανεισμός του στη Σουηδία...

Από την πλευρά του, ο Τσόλακ διατηρεί ανοιχτό το ενδεχόμενο παραμονής του, υπογραμμίζοντας σε δηλώσεις του πως: «Εύχομαι και ελπίζω αυτό το παιχνίδι να μην είναι το τελευταίο μου με τη Μάλμε. Μου αρέσει να παίζω με τα χρώματα της και ελπίζω να συνεχίσω. Είμαστε σε διαπραγματεύσεις και συνεχώς λύνουμε ζητήματα».

Μάλιστα, όταν ρωτήθηκε για το πως βλέπει το μέλλον του, επέμεινε πως: «Καλύτερα να ρωτήσετε τον Ντάνιελ (σ.σ. αθλητικός διευθυντής). Είμαστε σε διαπραγματεύσεις, θα δούμε. Είμαι πολύ αισιόδοξος. Δεν έχουμε κάποια πίεση πάνω μας και ελπίζουμε πως σύντομα θα επιλυθεί το θέμα. Ελπίζουμε σε ένα αίσιο τέλος».

Με τη σειρά του, ο αθλητικός διευθυντής της Μάλμε, Ντάνιελ Άντερσον, υποστήριξε πως: «Είμαστε σε διαπραγματεύσεις που γίνονται σε καλό κλίμα. Είναι ξεκάθαρο ότι και εμείς θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά και αυτός θέλει να μείνει. Αυτό είναι το πιο σημαντικό ότι θέλουμε να είμαστε μαζί. Σε κάθε περίπτωση είμαστε κοντά σε συμφωνία, η οποία ωστόσο δεν έχει επιτευχθεί...».

Κανονική μεταγραφή ή επέκταση δανεισμού!

Σε συνέχεια των δηλώσεων του, αποκάλυψε πως αν δεν είναι εφικτό να τον αποκτήσουν με κανονική μεταγραφή, θα αναζητήσουν άλλους τρόπους: «Είναι σαφές ότι θέλουμε να αποκτήσουμε τον Τσόλακ με κανονική μεταγραφή. Αν αυτό δεν καταστεί εφικτό, θα πρέπει να αναζητήσουμε άλλη λύση. Όλοι θέλουμε το ίδιο, μένει να φανεί το αν μπορούμε να τα καταφέρουμε».

Διαβάστε ακόμη...