Ελ Καντουρί στο SDNA: «Όλα μας πηγαίνουν στραβά, δύσκολη περίοδος για εμάς»

Από sdna.gr: Αφοπλιστικός Ομάρ Ελ Καντουρί μίλησε για δύσκολες εβδομάδες, για μια περίοδο που όλα πηγαίνουν στραβά στον ΠΑΟΚ και υπογράμμισε πως «περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους εαυτούς μας».
Πηγή: sdna.gr
Ελ Καντουρί στο SDNA: «Όλα μας πηγαίνουν στραβά, δύσκολη περίοδος για εμάς»

Είναι μία δύσκολη περίοδος για τον ΠΑΟΚ, με τον Ομάρ Ελ Καντορί να εστιάζει στην προβληματική εικόνα της ομάδας, υπογραμμίζοντας πως: «Είναι ένα ζήτημα πολλών πραγμάτων. Είναι θέμα ενέργειας και θέμα ψυχολογικό. Οι τελευταίες εβδομάδες είναι πολύ δύσκολες για εμάς. Περιμένουμε πολλά περισσότερα από τους εαυτούς μας, οι φίλαθλοι της ομάδας περιμένουν περισσότερα από εμάς και πρέπει να βελτιωθούμε άμεσα. Το καλό που είδα στο παιχνίδι με την Λάρισα είναι ότι η ομάδα δούλεψε πολύ, έδωσε τα πάντα στον αγωνιστικό χώρο.

Έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας

Γνωρίζουμε ότι αυτή την περίοδο έχουμε χάσει την αυτοπεποίθησή μας και δεν μας βγαίνουν στο γήπεδο πράγματα που έχουμε δουλέψει. Δώσαμε τα πάντα, ο αντίπαλος έκανε μόλις μια φάση στον αγώνα και πέτυχε γκολ. Είναι μια περίοδος που όλα πάνε στραβά, αλλά δείξαμε επιθετικότητα για να επιστρέψουμε στον αγώνα. Πρέπει να κρατήσουμε τα θετικά και την πίστη που δείξαμε, για το επόμενο παιχνίδι που έρχεται την Κυριακή».

Σε ερώτηση για το αν μπορεί να γίνεται συζήτηση στον ΠΑΟΚ για τον τίτλο με την διαφορά από την πρώτη θέση στους 10 βαθμούς; «Αυτό που πρέπει να κάνουμε τώρα είναι αυτό που είπε ο προπονητής. Να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, δεν πρέπει να βλέπουμε την βαθμολογία. Γνωρίζουμε ότι η διαφορά είναι μεγάλη αλλά έχουμε να παίξουμε τρία παιχνίδια ακόμα με τον Ολυμπιακό και ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε. Συνεχίζουμε να πιστεύουμε μέχρι να είναι αδύνατο να το πετύχουμε. Σίγουρα είναι δύσκολο αλλά πιστεύω ότι έχουμε μια ομάδα να πετύχουμε κάτι πολύ καλύτερο από τα όσα έχουμε κάνει μέχρι τώρα».

Μόνο δουλειά, δεν υπάρχει άλλος δρόμος

Ο ΠΑΟΚ έχει σαφές πρόβλημα στο σκοράρισμα και ενόψει του αγώνα με την Λίνκολν θα χρειαστεί νίκη με πολλά γκολ, γεγονός που έχει χτυπήσει το καμπανάκι: «Είναι μια περίοδος που μας πάνε όλα στραβά. Απέναντι στην Λάρισα είχαμε 2-3 μεγάλες ευκαιρίες και δεν πετύχαμε γκολ. Πρέπει να συνεχίσουμε την δουλειά, να βελτιώσουμε την εικόνα μας και στην επίθεση. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος. Και απέναντι στην Λίνκολν, όπως και στα άλλα παιχνίδια, πρέπει να κερδίσουμε, πρέπει να σκοράρουμε, αλλά όπως είπα και πριν πρέπει να βλέπουμε παιχνίδι με το παιχνίδι. Την Κυριακή έχουμε ένα παιχνίδι εκτός έδρας με τον Ιωνικό, η Λίνκολν είναι μετά και τώρα σκεφτόμαστε την αναμέτρηση με τον Ιωνικό».

Δεν είναι θέμα τεχνικό ή τακτικό αλλά ψυχολογίας

Εκτός συζήτησης δεν θα μπορούσε να μείνει και η αφέλεια του ΠΑΟΚ, δεχόμενος γκολ στην πρώτη φάση του αντιπάλου: «Προσπαθήσαμε και με τη Λάρισα να απαντήσουμε, αλλά δεν ήταν εύκολο. Σχεδόν σε όλη την διάρκεια του αγώνα είχαμε τον έλεγχο και στην πρώτη φορά που πάτησε την περιοχή μας ο αντίπαλος πέτυχε γκολ. Δεν είναι εύκολο αλλά πρέπει να είμαστε αποφασιστικοί και ο προπονητής μας είπε ότι πρέπει σε κάθε περίπτωση να είμαστε πιο δυνατοί και να πιστεύουμε σε αυτό που κάνουμε. Είναι περισσότερο θέμα ψυχολογίας παρά τεχνικό ή τακτικό. Πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο στο ψυχολογικό κομμάτι».

Διαβάστε ακόμη...