«Περίμενα τη νίκη - Έχουμε αδειάσει από ενέργεια»

Από sdna.gr: Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Ραζβάν Λουτσέσκου, περιέγραψε την τρέχουσα κατάσταση της ομάδας του, μετά την ισοπαλία (1-1) κόντρα στην ΑΕΛ για τους «16» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Πηγή: sdna.gr
«Περίμενα τη νίκη - Έχουμε αδειάσει από ενέργεια»

Ο ΠΑΟΚ έφυγε με την ισοπαλία από το Αλκαζάρ, με τον Κούρτιτς να σκοράρει στο τελευταίο λεπτό ισοφαρίζοντας σε 1-1. Για τον Δικέφαλο ήταν άλλη μια εμφάνιση χωρίς ενέργεια και ο Ραζβάν Λουτσέσκου παραδέχτηκε πως τα αποθέματα τελείωσαν λόγω του βαρέος προγράμματος.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ στην κάμερα της COSMOTE TV μετά το τέλος του αγώνα:

«Περίμενα νίκη. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, γιατί είμαστε σε μια πολύ δύσκολη εβδομάδα, με αυτές τις δύο ήττες στο πρωτάθλημα. Έχουμε αδειάσει από ενέργεια σε αυτήν την περίοδο με πρωτάθλημα και Ευρώπη. Είναι και οι τραυματισμοί που μας ταλαιπωρούν. Ήξερα ότι δεν θα ήταν δύσκολο και ότι δε θα αλλάζαμε πολλά σε σχέση με το παιχνίδι της Κυριακής, γιατί δεν είχαμε πολύ χρόνο να προπονηθούμε. Αλλά περίμενα να κερδίσουμε».

Για το αν είναι ευχαριστημένος με την απόδοση όσων έπαιξαν:

«Το παιχνίδι ήταν μιας ταχύτητας, της δικής μας: πότε πιο αργά, πότε πιο γρήγορα. Εφόσον επιβάλαμε τον δικό μας ρυθμό λοιπόν, ήταν αναμενόμενο και να μην απειλούμαστε. Δεχτήκαμε το γκολ στην κόντρα και δεν καταφέραμε να εκμεταλλευτούμε τις ευκαιρίες που είχαμε στο παιχνίδι. Όταν μια κατάσταση έχει έτσι, οτιδήποτε και να κάνεις είναι εναντίον σου. Γι' αυτό μάλλον γελώ, γιατί σκοράραμε στο τελευταίο λεπτό. Νομίζω δε μας αξίζει αυτό, μας ήρθαν κάποια κακά αποτελέσματα, αποτελέσματα που δε θέλαμε. Το σημερινό ίσως μας βοηθήσει στη συνέχεια, αν πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι. Έχουμε το επόμενο στον Ιωνικό και ξεκινάμε από εκεί».

Διαβάστε ακόμη...