ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Για την 11η αγωνιστική της Volleyleague γυναικών, ο ΠΑΟΚ ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει την Τετάρτη 1 Δεκεμβρίου και ώρα 18:00, τον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil-ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ, μετά την ιστορική πρόκριση στους «16» του Women's CEV Cup, επέκτεινε το αήττητο σερί του επικρατώντας του ΑΟΦ Πορφύρα με 3-0 για τον θεσμό του πρωταθλήματος, νίκη η οποία τον φέρνει μία «ανάσα» από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Στο τμήμα βόλεϊ γυναικών του ΠΑΟΚ έρχεται ένας απαιτητικός μήνας, με συνεχόμενους και απαιτητικούς αγώνες σε Ελλάδα και Ευρώπη, πριν φυσικά από την διακοπή των Χριστουγέννων.

Απέναντι του, ο ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, ο οποίος επέστρεψε στις νίκες στο πρωτάθλημα, επικρατώντας του Αίαντα Ευόσμου με 0-3, νίκη η οποία τον απομάκρυνε από την επικίνδυνη ζώνη του υποβιβασμού.

Το παιχνίδι θα μεταδοθεί από το επίσημο κανάλι του ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil στο YouTube (Markopoulo Volley).

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΟ Μαρκοπούλου Revoil, η Μαρία Κλέπκου, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ο αγώνας κόντρα στο Μαρκόπουλο είναι ακόμα ένας, σε αυτή την απαιτητική σειρά παιχνιδιών των τελευταίων εβδομάδων. Εμείς θα προσπαθήσουμε να αψηφήσουμε την κούραση, και ανεξαρτήτως αντιπάλου, να δείξουμε την κατάλληλα σοβαρότητα για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, οι οποίοι ξέρουμε ότι είναι σημαντικοί για τη συνέχεια του πρωταθλήματος».

Διαβάστε ακόμη...