Αυτές είναι οι κυρώσεις για τη μη τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου

Από paok24.com:Στις 16 Ιουλίου είχε δημοσιευτεί στο ΦΕΚ η Κοινή Υπουργική Απόφαση, βάσει της οποίας άνοιξαν ξανά οι πόρτες των αθλητικών εγκαταστάσεων για τους θεατές, υπό συγκεκριμένες και αυστηρές προϋποθέσεις.
Πηγή: paok24.com
Αυτές είναι οι κυρώσεις για τη μη τήρηση υγειονομικού πρωτοκόλλου

Σε αυτή είχαν καταγραφεί και οι κυρώσεις σε περίπτωση μη τήρησης των μέτρων, κάτι που ήρθε στο προσκήνιο μετά τα όσα έγιναν στο στάδιο Τούμπας, και το γεγονός ως τρεις από τους συλληφθέντες για τα επεισόδια, δεν είχαν τα απαραίτητα έγγραφα.

Για τις περιπτώσεις παράβασης των κανόνων ως προς τον μέγιστο επιτρεπόμενο αριθμό θεατών ή την ιδιότητα αυτών (εμβολιασμένοι, ανήλικοι, νοσήσαντες κ.λπ.), για τις ανοικτές εγκαταστάσεις με ηλεκτρονικό σύστημα εισιτηρίων – όπως είναι η Τούμπα – ισχύουν οι κάτωθι διοικητικές κυρώσεις:

Επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 15.000 ευρώ στη γηπεδούχο ομάδα και απαγόρευση εισόδου θεατών στη θύρα ή στις θύρες όπου διαπιστώθηκαν οι παραβάσεις για μία αγωνιστική.

Σε περίπτωση υποτροπής, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 30.000 ευρώ στη γηπεδούχο ομάδα και γενική απαγόρευση εισόδου θεατών για μία αγωνιστική.

Σε τρίτη παράβαση, επιβάλλεται διοικητικό πρόστιμο 60.000 ευρώ και γενική απαγόρευση εισόδου θεατών για δύο αγωνιστικές.

Διαβάστε ακόμη...