«Απορώ με τον Λουτσέσκου που δέχθηκε να υπάρχουν αυτά τα ελλείματα»

Από thessports.gr: Για την εικόνα του ΠΑΟΚ στο ντέρμπι με τον Άρη τοποθετήθηκε, μιλώντας σε ραδιοφωνικό σταθμό της Αθήνας, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κούλης Αποστολίδης.
Πηγή: thessports.gr
«Απορώ με τον Λουτσέσκου που δέχθηκε να υπάρχουν αυτά τα ελλείματα»

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Αρχικά ο κ. Αποστολίδης είπε: «Φέτος ο ΠΑΟΚ είναι μία ομάδα με αστάθεια. Μπορεί να κάνει το καλύτερο και το χειρότερο. Μεγάλο μειονέκτημα αυτό για μια ομάδα που θέλει να κάνει πρωταθλητισμό. Το φοβόμουν πολύ το παιχνίδι με τον Άρη και δυστυχώς επαληθεύτηκα. Το βασικό πρόβλημα του ΠΑΟΚ είναι ότι έχει παίκτες ποιοτικούς, αλλά δεν παίζουν οι παίκτες, παίζει η ομάδα. Έχει βασικά ελλείμματα ο ΠΑΟΚ σε ταχύτητα, έκρηξη, ενέργεια και σε αθλητικό στοιχείο. Μπορεί να κάνει φοβερά παιχνίδια, όπως στην Κοπεγχάγη, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα, γιατί είπαμε ότι υπάρχει αστάθεια».

Και συνέχισε: «Βλέπουμε φέτος μικρές ομάδες, πάρα πολύ δυνατές, με αθλητικούς παίκτες, να πιέζουν και να πρεσάρουν. Παλιότερα θα μας εξέπλητταν... Δεν έχει σημασία αν λέγεσαι Ολυμπιακός ή ΠΑΟΚ, αν δεν παίξεις μπάλα και γρήγορη μπάλα, θα έχεις συνέπειες. Αυτή είναι η αδυναμία του ΠΑΟΚ».

Πρόσθεσε ακόμη: «Ο ΠΑΟΚ έχει παίκτες, αρκετούς πια, επιρρεπείς σε τραυματισμούς, πλήρεις σε θέματα κορεσμού. Τα προηγούμενα 4-5 χρόνια η ομάδα αυτή έχει κατακτήσει αρκετά πράγματα. Πήρε νταμπλ αήττητη, άλλο ένα πρωτάθλημα, που εμείς θεωρούμε ότι το κατακτήσαμε και τρία Κύπελλα. Είναι επιτυχίες, που πριν από 6-7 χρόνια, αν έλεγες στους ΠΑΟΚτσήδες ότι θα έρθουν, δεν θα σε πίστευε κανείς. Αυτός ο κύκλος δεν αξιοποιήθηκε. Και έκλεισε. Και δεν πας να τους διώξεις όλους για να φέρεις καινούριους. Είναι μια διαρκής διαδικασία η ανανέωση μιας ομάδας. Δεν συνεχίστηκε η ανάπτυξη του ΠΑΟΚ, δεν αντικαταστάθηκαν επάξια παίκτες ταλαντούχοι, που έφυγαν και είχαν το στοιχείο της ταχύτητας. Ψάχνουμε σαν το χρυσάφι την ταχύτητα στον ΠΑΟΚ».

Για τον Ιβάν Σαββίδη και τον Ραζβάν Λουτσέσκου, τέλος, σχολίασε: «Το να είναι παρών ή απών δεν έχει σημασία. Το θέμα είναι να μεριμνά. Δεν το βλέπουμε, δυστυχώς, αυτό φέτος... Και θέλω να πω κάτι για τον Λουτσέσκου, τον οποίο έχω σε μεγάλη εκτίμηση. Δεν μπορώ να καταλάβω πώς ο κ. Λουτσέσκου δέχθηκε να υπάρχουν αυτά τα ελλείμματα φέτος χωρίς να έχουν καλυφθεί. Πρέπει να παρθεί τώρα μια τελική απόφαση από τον Σαββίδη και να γίνει αναπροσαρμογή των φετινών στόχων. Δεν μπορεί να λέμε ότι πάμε για πρωτάθλημα. Να αποτελέσει η φετινή χρονιά εφαλτήριο για να χτιστεί κάτι για το αύριο. Να φτιαχτεί η ομάδα για τα επόμενα χρόνια».

Διαβάστε ακόμη...