Νέα έρευνα για τους ελέγχους στην Τούμπα

Από paok24.com: Αυτεπάγγελτη αστυνομική έρευνα ξεκίνησε για τους υπεύθυνους του γηπέδου της Τούμπας, για το θέμα των ελέγχων των πιστοποιητικών για την αποφυγή διασποράς κορωνοϊού.
Πηγή: paok24.com
Νέα έρευνα για τους ελέγχους στην Τούμπα

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν από το δικαστικό ρεπορτάζ, από τους τέσσερις συλληφθέντες των χθεσινών επεισοδίων, μόνο ο ένας είχε τα απαραίτητα έγγραφα, σε αντίθεση με τους άλλους τρεις, που φέρονται να μην είχαν τίποτα.

Στους τρεις συγκεκριμένους μάλιστα, εκτός από τις κατηγορίες που έχουν να κάνουν με τα χθεσινά επεισόδια, η εισαγγελέας απήγγειλε επιπλέον την κατηγορία για παραβίαση των μέτρων για την αποφυγή διάδοσης μολυσματικών ασθενειών.

Οι υπεύθυνοι των ελέγχων αυτών, αναζητούνται για να συλληφθούν για το ίδιο αδίκημα, στο πλαίσιο του αυτόφωρου, που λήγει απόψε τα μεσάνυχτα.

Όσον αφορά τους τέσσερις συλληφθέντες, παραπέμφθηκαν σε δίκη με την αυτόφωρη διαδικασία στο Τριμελές Πλημμελειοδικείο Θεσσαλονίκης, με την εκδίκαση να αναβάλλεται για την προσεχή Τετάρτη και τους τέσσερις να παραμένουν υπό κράτηση ως τότε...

Διαβάστε ακόμη...