Του έκλεψαν τη μπάλα… 51 φορές!

Στον ΠΑΟΚ ψάχνουν να βρουν τι φταίει μετά την εντός έδρας ήττα από τον Άρη στην Τούμπα και να προχωρήσουν στην επόμενη μέρα.
Πηγή: paok24.com
Του έκλεψαν τη μπάλα… 51 φορές!

Μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα και μια τέτοια εμφάνιση, πολλά μπορούν να ειπωθούν ωστόσο ένα στοιχείο που προκύπτει από τη στατιστική, είναι φοβερό.

Ο ΠΑΟΚ ολοκλήρωσε το χθεσινό παιχνίδι, έχοντας 25 κλεψίματα, έξι περισσότερα από το μ.ο. του, έχοντας μία από τις χαμηλότερες επιδόσεις γενικά σε αυτό το κομμάτι στο πρωτάθλημα, όντας 11ος στις 14 ομάδες, στη σχετική κατηγορία.

Ο Άρης από την πλευρά του, τελείωσε το παιχνίδι με… υπερδιπλάσιο αριθμό! Ολοκλήρωσε τον αγώνα της Τούμπας, με τη στατιστική να έχει καταγράψει 51 κλεψίματα!

Ο αριθμός είναι σοκαριστικός, παρότι ο Άρης είναι πρώτος στο πρωτάθλημα στη συγκεκριμένη κατηγορία, με μέσο όρο κλεψιμάτων ανά αγώνα… 28,2!

Το πόσο μεγάλο πρόβλημα αντιμετώπισε στην πίεση του Άρη, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο ο ΠΑΟΚ, ήταν ξεκάθαρο και ειδικά στο τελευταίο 20λεπτο του πρώτου ημιχρόνου, όταν και δέχτηκε το γκολ του Μαντσίνι. Σε εκείνο το σημείο μπορεί να σημειωθήκαν και περισσότερα από τα μισά κλεψίματα του Άρη χθες…

Τα 51 κλεψίματα των φιλοξενούμενων, είναι ένα τεράστιο νούμερο και αποτελεί ένα μεγάλο δείγμα της κατάστασης της ομάδας αυτό το διάστημα…

Διαβάστε ακόμη...