«ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ!»

Για το Game 2 του Round 3 του EHF European Cup, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει την TENAX Dobele, την Κυριακή 28 Νοεμβρίου και ώρα 16:00, στο Σπίτι του Χάντμπολ. 
Πηγή: acpaok.gr
«ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ!»



Ο Δικέφαλος έχοντας ως «προίκα» το 25-28 του πρώτου αγώνα, ψάχνει το επιθυμητό αποτέλεσμα το οποίο θα τον στείλει στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρωπαϊκής διοργάνωσης, έχοντας ως σύμμαχο και τον κόσμο του. 

Άπαντες στο τμήμα Χάντμπολ ανδρών του ΠΑΟΚ αναμένουν την δυναμική στήριξη του Λαού, ο οποίος με την φωνή και τον παλμό του μπορεί να κρίνει την πρόκριση επί των Λετονών. 

Γι' αυτό τον λόγο, οι «Μάγκες με τα ασπρόμαυρα» κάνουν ένα ανοικτό κάλεσμα προς τον κόσμο του ΠΑΟΚ, αν βρεθεί στο «Σπίτι του Χάντμπολ» και να τους στηρίξει, σε μία ακόμα μεγάλη ευρωπαϊκή στιγμή. 

Η αναμέτρηση θα μεταδοθεί από το AC PAOK TV. 

«ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ!»


Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.

 

Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2021
Round 3 2ος αγώνας, EHF Challenge Cup
Σπίτι του Χάντμπολ
16:00, ΠΑΟΚ-TENAX Dobele (AC PAOK TV)

Διαβάστε ακόμη...