«Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου»

Ο Νέλσον Ολιβέιρα μίλησε στην κάμερα του Novasports με αφορμή το επικείμενο παιχνίδι κόντρα στον Άρη.
Πηγή: paokfc.gr
«Η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου»
Διαβάστε αναλυτικά τις δηλώσεις του Πορτογάλου επιθετικού μέσω του paokfc.gr.

Για την κατάσταση στην οποία βρίσκεται:

«Είμαι καλά. Το πρώτο που είναι και το πιο δύσκολο στάδιο έχει περάσει. Στην αρχή δεν είναι εύκολο να περπατάς με τις πατερίτσες και έτσι δεν έχεις τη δυνατότητα να κάνεις πράγματα. Πλέον αρχίζω να κάνω πράγματα και να προπονούμαι. Πιστεύω ότι το επόμενο διάστημα θα μπορώ να κάνω το κάτι παραπάνω, να βγω να τρέξω και να συμμετέχω σε μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης» .

Για το αν έχει μιλήσει με τους γιατρούς για το πότε ακριβώς θα επιστρέψει:

«Πάνω σε αυτούς τους τραυματισμούς δεν μπορείς να κάνει πολλά και ξεκάθαρα πλάνα. Σε άλλες περιπτώσεις κρατάει 5 μήνες, σε άλλες 6, σε άλλες και 7 για να μπορέσεις να μπεις στην προπόνηση όπως και οι υπόλοιποι παίκτες. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να προσπαθείς στην αποθεραπεία και στην αποκατάσταση, ακολουθώντας τις οδηγίες των γιατρών. Αυτήν την στιγμή ότι κι αν κάνω με τους γιατρούς βλέπω ότι είμαι καλά και το κορμί μου αντιδρά σωστά στις ασκήσεις και σε όση επιβάρυνση έχω» .

Για το αν ήταν η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας του:

«Ήταν η πιο σκληρή στιγμή στην καριέρα μου. Ξεκίνησα τη σεζόν και έπαιξα μόνο στα πρώτα δύο παιχνίδια. Ένιωθα καλά στην ομάδα από την αρχή και ο τραυματισμός ήταν ένα μεγάλο χτύπημα. Δεν το περίμενα. Στο παιχνίδι που τραυματίστηκα δεν το κατάλαβα και συνέχιζα να αγωνίζομαι. Είχα όμως μία ωραία κουβέντα με τον προπονητή στο ξενοδοχείο μετά το παιχνίδι και με στήριξε πάρα πολύ. Όλοι με έχουν στηρίξει πάρα πολλοί. Οι συμπαίκτες μου, οι άνθρωποι του συλλόγου. Αυτό με κάνει να πιστεύω ότι θα γυρίσω πιο δυνατός» .

Για το πως βλέπει την ομάδα τη φετινή σεζόν:

«Έχω δει σχεδόν όλα τα παιχνίδια. Εντός έδρας είμαι και στο γήπεδο. Εκτός έδρας στο πρώτο κομμάτι της αποθεραπείας μου, τα εκτός έδρας παιχνίδια ήταν δύσκολο να τα δω. Η ομάδα είναι σε καλό δρόμο, δεν έχουμε φτάσει στο σημείο που θέλουμε, αλλά πάμε καλά. Για παράδειγμα στο παιχνίδι με την Κοπεγχάγη ήμασταν άτυχοι. Κάναμε πάρα πολλές ευκαιρίες, αλλά δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη που θέλαμε. Είμαστε κοντά να προκριθούμε στην Ευρώπη, είμαστε κοντά στην πρώτη θέση στο πρωτάθλημα και πιστεύω ότι μέσα από τη δουλειά στις προπονήσεις θα φτάσουμε στο σημείο που θέλουμε» .

Για το αν υπάρχει μυστικό επιτυχίας στα ντέρμπι:

«Η λέξη κλειδί είναι να είσαι επιθετικός στα παιχνίδια. Να δείξουμε ότι το θέλουμε περισσότερο από τον αντίπαλο. Η ποιότητα δεν μας λείπει. Μπορούμε να πάρουμε τη νίκη αύριο και τέτοια παιχνίδια όπως αυτό με τον Άρη, μπορούν να δώσουν την ώθηση σε μία ομάδα για να πετύχει αυτά που θέλει και στο υπόλοιπο της σεζόν»

Διαβάστε ακόμη...