ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το “στρατηγείο” επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη!

Από sfina.gr:Είναι ξεκάθαρο πλέον, ότι η πανδημία έχει αλλάξει τα πάντα στη ζωή μας και ειδικά για ανθρώπους άνω των 60 ετών το μήνυμα είναι σαφές ότι πρέπει να προσέχουν πάρα πολύ στην καθημερινότητά τους, γιατί ανά πάσα στιγμή κινδυνεύουν να προσβληθούν από τον ιό και να αντιμετωπίσουν προβλήματα, ειδικά εάν δεν είναι εμβολιασμένοι...
Πηγή: sfina.gr
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Αυτό είναι το “στρατηγείο” επιχειρήσεων του Ιβάν Σαββίδη!

Ο Ιβάν Σαββίδης είναι ένας από τους ανθρώπους άνω των 60 ετών, ο οποίος ενώ έχει κάνει τρία εμβόλια για τον κορονοϊό, όπως δήλωσε ο ίδιος, δεν έχει τα αντισώματα που θα έπρεπε ο οργανισμός του και πρέπει να είναι πάρα πολύ προσεκτικός, στις συναναστροφές του και φυσικά στην καθημερινότητά του.

Με εντολή γιατρών επιλέγει εύκρατο κλίμα για να παραμείνει, δγλαδή το κλίμα της Χαλκιδικής, που είναι θαυμάσιο και γι αυτό βρίσκεται στο Πόρτο Καρράς και στη "βίλα Γαλήνη", που έχει γίνει το "στρατηγείο" των επιχειρήσεών του και από εκεί κατευθύνει τα πάντα, σε Ελλάδα και Ρωσία.

Δεν υπάρχει περίπτωση να φύγει, καθαρά για λόγους υγείας και πολύ καλά κάνει, γιατί πάνω από όλα στη ζωή μας, είναι η υγεία! Προσέχει για να έχει και κατευθύνει τα πάντα, μέσω τηλεδιάσκεψης από την Χαλκιδική, παρακολουθεί τον ΠΑΟΚ από κοντά και τις επιχειρήσεις του στην Ελλάδα, ενώ παράλληλα είναι σε καθημερινό έλεγχο των επιχειρήσεων στο Ροστόφ.

Το "στρατηγείο" πάντως, δεν μπορεί να το πλησιάσει κανένας, εκτός εάν υπάρχει συγκεκριμένος, σοβαρός λόγος, για τετ α τετ συζήτηση με τον πρόεδρο του ΠΑΟΚ!

Εδώ θα μείνει, αλλά θα περιμένει με υπομονή να δει και τι θα κάνει η Πολιτεία για να υλοποιηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη το μεγάλο όνειρο όλων των ΠΑΟΚτσήδων, η "Νέα Τούμπα". Προς το παρόν, η Πολιτεία δεν κάνει τίποτα

Διαβάστε ακόμη...