Η πρόκριση σημαίνει… εκτόξευση

Από paok24.com: Ο ΠΑΟΚ ήταν συνολικά καλύτερος, αλλά πλήρωσε την αδυναμία του να βρει δίχτυα στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας και πλέον, η πρόκριση στην επόμενη φάση του Europa Conference League θα κριθεί την τελευταία αγωνιστική των ομίλων.
Πηγή: paok24.com
Η πρόκριση σημαίνει… εκτόξευση

Ο "Δικέφαλος" κρατάει την τύχη του στα χέρια του, θέλοντας να συνεχίσει την ευρωπαϊκή του πορεία, κάτι που -εκτός των άλλων- θα τον ανεβάσει ακόμη περισσότερο και στο club ranking, εκεί όπου ήδη τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα πλέον, σε σχέση με τα τελευταία χρόνια.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου, μέχρι στιγμής έχει συγκεντρώσει 6.000 βαθμούς φέτος, φτάνοντας τους 18.000 συνολικά μέσα στα τελευταία πέντε χρόνια, ενώ εφόσον περάσει και στον επόμενο γύρο το νούμερο θα μεγαλώσει ακόμη περισσότερο.

Ο "Δικέφαλος" βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην 83η θέση του club ranking, ενώ με νίκη κόντρα στη Λίνκολν την τελευταία αγωνιστική, θα πάρει άλλους 2.000 βαθμούς, φτάνοντας τους 8.000 για φέτος και συνολικά τους 20.000.

Δεδομένου ότι η κατάκτηση της 2ης θέσης θα του δώσει άλλους 1.000 βαθμούς, ο ΠΑΟΚ θα έχει στο σύνολο 21.000, προσπερνώντας την ΑΕΚ, αλλά και την Αστάνα και θα είναι πλέον στο top75, έχοντας τη δυνατότητα να αυξήσει ακόμη περισσότερο τη συγκομιδή του.

Διαβάστε ακόμη...