ΠΑΟΚ Mαteco-Πανόραμα HONDA, δηλώσεις Αβραμίνας Σεβδιλή

Από acpaok.gr : Για τον 1ο γύρο του Κυπέλλου Ελλάδος Χάντμπολ γυναικών, ο ΠΑΟΚ Mαteco υποδέχεται το Σάββατο 27 Νοεμβρίου και ώρα 18:00, το Πανόραμα HONDA.
Πηγή: acpaok.gr
ΠΑΟΚ Mαteco-Πανόραμα HONDA, δηλώσεις Αβραμίνας Σεβδιλή

Ο Δικέφαλος, ξεκινά το ταξίδι υπεράσπισης και του δεύτερου τίτλου, που κατέκτησε την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Οι παίκτριες του Δημήτρη Πελεκίδη, αντιμετωπίζουν κάθε παιχνίδι με την ίδια σοβαρότητα και προσήλωση, και έχουν ως στόχο να φτάσουν και φέτος μέχρι το τέρμα.

Απέναντι τους, το Πανόραμα HONDA, μία ομάδα η οποία ολοκλήρωσε τις ευρωπαϊκές τις υποχρεώσεις στο EHF European Women's Cup, γνωρίζοντας δύο ήττες από την ισλανδική, IBV.

Για την αναμέτρηση κόντρα στο Πανόραμα HONDA, η Αβραμίνα Σεβδίλη, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Ύστερα από μία εβδομάδα χωρίς αγώνας, ήρθε η στιγμή όπου ξεκινάει το κύπελλο, ένας από τους στόχους της φετινής χρονιάς. Παίζουμε με μία ομάδα, το Πανόραμα, την οποία παρόλο που την έχουμε αντιμετωπίσει αρκετές φορές και γνωρίζουμε πως κινείται, δεν παύει να είναι ένας κρίσιμος αγώνας διότι είναι νοκ-άουτ. Έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα όλη την εβδομάδα για αυτό τον αγώνα, και είμαστε πανέτοιμες για την έναρξη του κυπέλλου».

Διευκρινήσεις σχετικά με τα εισιτήρια...

Στην αναμέτρηση θα υπάρχει γενική είσοδος 5€. Φυσικά, για τους κατόχους διαρκείας, η είσοδος θα είναι ελεύθερη με την επίδειξη της κάρτας.

Βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας KYA3117/16.07.2021, ο κάτοχος εισιτηρίου θα πρέπει απαραιτήτως να φέρει την αστυνομική ταυτότητα ή οποιοδήποτε αποδεικτικό έγγραφο ταυτοποίησης καθώς και το πιστοποιητικό εμβολιασμού ή νόσησης από κορωνοϊό Covid-19 (έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή).

Οι ανήλικοι άνω των δώδεκα (12) και έως δεκαεπτά (17) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν PCR Test εντός εβδομήντα δύο (72) ωρών ή Rapid Test εντός σαράντα οκτώ (48) ωρών προ της διεξαγωγής του αγώνα, ενώ οι ανήλικοι έως και δώδεκα (12) ετών θα πρέπει να προσκομίσουν αρνητικό Self Test που έχει διενεργηθεί την ημέρα του αγώνα.


Σάββατο 27 Νοεμβρίου 2021
1ος γύρος, Κύπελλο Ελλάδος
Σπίτι του Χάντμπολ
18:00, ΠΑΟΚ Mαteco-Πανόραμα HONDΑ

Διαβάστε ακόμη...