ΜΜΕ Σλοβακίας: «Ο ΠΑΟΚ της έκανε ζημιά, η Σλόβαν πάει για το θαύμα στη Δανία»

Από sdna.gr : Αρκετή κριτική δέχεται ο Βλάντιμιρ Βάις για την αμυντική προσέγγιση που είχε η Σλόβαν στο ματς της χρονιάς, με τους Σλοβάκους να μιλούν για «θαύμα» στην Κοπεγχάγη, κάνοντας λόγο για ζημιά του ΠΑΟΚ!
Πηγή: sdna.gr
ΜΜΕ Σλοβακίας: «Ο ΠΑΟΚ της έκανε ζημιά, η Σλόβαν πάει για το θαύμα στη Δανία»

Μεγάλη απογοήτευση υπάρχει στις τάξεις της Σλόβαν για την ισοπαλία με τον ΠΑΟΚ. Οι Σλοβάκοι ήθελαν μόνο τη νίκη στο πιο do or die παιχνίδι της σεζόν τους, έχοντας αναγάγει το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ στο απόλυτο ματς! Την επομένη του αγώνα, ο Τύπος της χώρας αποτυπώνει την εικόνα μις Σλόβαν που παρουσιάστηκε κατώτερη των προσδοκιών, επισημαίνοντας τη ζημιά που τους προκάλεσε ο ΠΑΟΚ: «Μεγάλη ζημιά. Το ματς της χρονιάς για τη Σλόβαν δεν εξελίχθηκε όπως αναμενόταν... Όλα θα κριθούν στην Κοπεγχάγη».

Σε άλλα δημοσιεύματα της Σλοβακίας, ο προπονητής της ομάδας, Βάις, μπαίνει στο κάδρο των ευθυνών, με τα ΜΜΕ της χώρας να σημειώνουν: «Ήταν το ταβάνι μας; Ο Βάις αρκέστηκε μόνο στην άμυνα...» ενώ υπογραμμίζουν πως αν οι γηπεδούχοι κέρδιζαν τον ΠΑΟΚ, «θα ακολουθούσαν έντονοι πανηγυρισμοί στο Tehelné pole ακόμη και χωρίς τους οπαδούς της ομάδας. Δυστυχώς, δεν έγινε».

Για τους Σλοβάκους είναι δεδομένο πως η απουσία του κόσμου τους στοίχισε καθώς όπως ανέφερε και ο προπονητής της ομάδας, θα είχαν δημιουργήσει πολλά προβλήματα, ορμώμενοι από την ατμόσφαιρα του γηπέδου. Μάλιστα, κατηγορείται ανοιχτά και η Κυβέρνηση για την απόφασή της να βάλει «λουκέτο» και αυτό συνέβη σε ένα από τα λίγα γήπεδα στην Ευρώπη.

Πάντως μετά τους υψηλούς τόνους και τα mind games, ο Βάις μίλησε για ποδοσφαιρικά θαύματα, επισημαίνοντας πως τίποτα δεν έχει... τελειώσει: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα ακόμη, θαύματα γίνονται και στο ποδόσφαιρο. Και ας δοκιμάσουμε ένα. Η Κοπεγχάγη κέρδισε στη χώρα μας, αλλά δεν ήταν τόσο κυρίαρχη, όσο θα πίστευε κανείς... Ίσως δεν παίξαμε με τόση αυτοπεποίθηση όσο θα δείξουμε στην Κοπεγχάγη. Θα πάμε εκεί για ρίσκο, για νίκη. Μπορούμε μόνο να κερδίσουμε».

Διαβάστε ακόμη...