Οι σκέψεις για την ενδεκάδα του “τελικού”

Από paok24.com: Το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τη Σλόβαν χαρακτηρίζεται ως 'τελικός" πρόκρισης κι όχι άδικα.
Πηγή: paok24.com
Οι σκέψεις για την ενδεκάδα του “τελικού”

Η ισοπαλία αφήνει τα πάντα ρευστά ενόψει της τελευταίας αγωνιστικής. Ωστόσο αν υπάρξει νικητής το τοπίο ξεκαθαρίζει. Με νίκη ο ΠΑΟΚ περνά στην επόμενη φάση ενώ μένει ζωντανός και στο κυνήγι της πρώτης θέσης. Σε περίπτωση ήττας και νίκης της Κοπεγχάγης το ευρωπαϊκό ταξίδι τελειώνει εδώ.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δε θα έχει στη διάθεση του λόγω τραυματισμών τους Βιεϊρίνια, Αουγκούστο και τον μακροχρόνια απόντα, Ολιβέιρα. Ο Μιχαηλίδης είδε την κόκκινη κάρτα στην Τούμπα με την Κοπεγχάγη και δεν υπολογίζεται ενώ εκτός ευρωπαϊκής λίστας είναι οι Ροντρίγκο, Καγκάβα κι Ίνγκασον. Με τα δεδομένα που έχει στα χέρια του ο Ρουμάνος τεχνικός και τις επιστροφές των Σίντκλεϊ και Μιτρίτσα φαίνεται πως έχει καταλήξει.

Κάτω από τα δοκάρια θέση έχει ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης. Στο δεξί άκρο της άμυνας ο Τέιλορ θα ξεκινήσει βασικός ενώ απέναντι του θα έχει τον Σίντκλεϊ. Ελλείψει του Γιάννη Μιχαηλίδη, οι Βαρέλα και Κρέσπο συνθέτουν το δίδυμο στο κέντρο της άμυνας. Ο Κόυρτιτς θα πάρει φανέλα βασικού με τους Εσίτι και Σβααμπ να διεκδικούν τη θέση του παρτενέρ τους.

Στο δεξί άκρο θα είναι ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς, που είναι σε αρκετά καλή κατάσταση. Στα αριστερά θα βρίσκεται ο Ομάρ Ελ Καντουρί με τον Μπίσεσβαρ να παρατάσσεται στο "10". Ωστόσο δεν είναι απίθανο οι δυο τους ν' αλλάξουν αρκετές φορές θέση στο γήπεδο. Τέλος, στην κορυφή της επίθεσης ο Τσούμπα Άκπομ, μοιάζει να έχει πλεονέκτημα έναντι του Κάρολ Σφιντέρσκι και να ξεκινάει βασικός.

Διαβάστε ακόμη...