ΑΝΑΛΥΣΗ: Έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ και με ισοπαλία στη Μπρατισλάβα!

Από sfina.gr: Το αυριανό παιχνίδι ανάμεσα στη Σλόβαν Μπραρισλάβας και τον ΠΑΟΚ είναι κομβικό, για την πρόκριση στην επόμενη φάση του Conference League, είτε για την πρώτη θέση, είτε για την δεύτερη (που οδηγεί στο μπαράζ).
Πηγή: sfina.gr
ΑΝΑΛΥΣΗ: Έτσι προκρίνεται ο ΠΑΟΚ και με ισοπαλία στη Μπρατισλάβα!

Ο ΠΑΟΚ μπαίνει για τη νίκη στο άδειο γήπεδο της Μπρατισλάβας, αλλά και η ισοπαλία είναι αποτέλεσμα όχι καταδικαστικό! Και αυτό γιατί στην ισοβαθμία μεταξύ ομάδων, εάν δεν υπάρχει διαφορά τερμάτων (στην ισοπαλία δεν μετράνε τα εκτός έδρας), μετρώνται τα γκολ που βάζει η κάθε ομάδα, άρα ο ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία την τελευταία αγωνιστική με τη Λίνκολν να πάρει αυτό το αβαντάζ.

Σήμερα η Βαθμολογία μεταξύ των δυο ομάδων και τα τέρματα: Σλόβαν 8-5, βαθμοί 7, ΠΑΟΚ 6-4, βαθμοί 7.

Ας υποθέσουμε ότι έρχεται ισοπαλία το ματς της Πέμπτης 0-0, άρα δεν αλλάζει τίποτα στα γκολ και παίρνουν από ένα βαθμό, πηγαίνουν στους 8. Τελευταία αγωνιστική: Κοπεγχάγη-Σλοβαν και ΠΑΟΚ-Λίνκολν.

Δύσκολο ματς για τη Σλόβαν, αν και η Κοπεγχάγη θα έχει προκριθεί και θα είναι αδιάφορη, άρα ας υποθέσουμε ότι κερδίζει η Σλόβαν και μέσα στην Κοπεγχάγη 0-1. Φτάνει τους 11 βαθμούς με τέρματα 9-5.

Ο ΠΑΟΚ παίζει με τη Λίνκολν εάν κερδίσει έως και 4-0 περνάει αυτός στην επόμενη φάση ως δεύτερος, με τέρματα 10-4 συνολικά, Θα μπορεί να κερδίσει και 3-0 για να φτάσει στο 9-4, που σημαίνει ότι θα έχει το ίδιο ενεργητικό, αλλά καλύτερο παθητικό τερμάτων, που είναι η επόμενη μέτρηση.

Εάν φυσικά η Σλόβαν χάσει στην Δανία ή φέρει ισοπαλία και ο ΠΑΟΚ κερδίσει τη Σλόβαν, τότε περνάει ως δεύτερος στα μπαράζ, βάσει βαθμολογίας.

Διαβάστε ακόμη...