“Παίζονται πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη”!

Από sfina.gr: Τα γενέθλιά του γιόρτασε ο Γιώργος Κούδας, που έγινε 75 ετών και στη συνέντευξη που παραχώρησε στην TV-100 και στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ" ήταν αποκαλυπτικός:
Πηγή: sfina.gr
“Παίζονται πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Σαββίδη”!

Τόνισε, μεταξύ άλλων:

-"Για το νέο γήπεδο, βλέπω ότι παίζονται πολιτικά παιχνίδια σε βάρος του ΠΑΟΚ και του Ιβάν Σαββίδη. Εσείς δεν το βλέπετε; Έπρεπε να είχαν τελειώσει όλα εδώ και καιρό και εμείς περιμένουμε δυο χρόνια για κάποιες υπογραφές. Τι άλλο πρέπει να γίνει;"

-"Πολύ σωστά θα κάνει ο Βιεϊρίνια να πάει στην Μπρατισλάβα, άσχετα εάν δεν θα μπορέσει να αγωνιστεί, γιατί οι συμπαίκτες του τον έχουν ανάγκη, για ψυχολογικούς λόγους".

-"Είναι μακρύς ο δρόμος του πρωταθλήματος, μπορεί να πήρε διαφορά 7 βαθμών ο Ολυμπιακός, αλλά ακόμη δεν τελείωσε τίποτα. Τον Ιανουάριο θα φύγουν έξι – επτά βασικοί του Ολυμπιακού με τις εθνικές ομάδες για το Παναφρικανικό, αυτό πρέπει να το εκμεταλλευθούμε"

-"Αισθάνθηκα περίεργα όταν έμαθα ότι δεν είμαι στην κορυφαία ενδεκάδα όλων των εποχών των Ελλήνων παικτών, αλλά νομίζω ότι θα έπρεπε να διαχωρίσουν τις ενδεκάδες ανά 30 χρόνια. Δεν γίνεται να μην είναι ούτε ο Τάκης Λουκανίδης, αλλα αυτά τα ξέρουν άλλοι, δεν με πείραξε, ο κόσμος ξέρει ποιος είμαι".

-"Στην μοναδική ανάρτηση που έκανα στο διαδίκτυο έγραψα ότι εγώ πετούσα κι εσείς με προσγειώσατε ομαλά και εννοούσα για το γεγονός ότι η αγάπη του κόσμου με βοήθησε να πατάω στη γη..."

Διαβάστε ακόμη...