«Εναλλακτική λύση για τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ»

Από sdna.gr: Σε μεταγραφικό σενάριο με τον Δημήτρη Πέλκα εμπλέκουν τον ΠΑΟΚ οι Τούρκοι, που σημειώνουν ότι το μέλλον του Έλληνα διεθνή βρίσκεται μακριά από την Φενέρμπαχτσε.
Πηγή: sdna.gr
«Εναλλακτική λύση για τον Πέλκα ο ΠΑΟΚ»

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρει η ιστοσελίδα «posta.com.tr», ο Πέλκας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Βίτορ Περέιρα και τον Ιανουάριο θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καριέρας του έχοντας χάση την θέση βασικού στην Φενέρμπαχτσε.

Οι Τούρκοι, μάλιστα, βάζουν στο παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ, αφού όπως αναφέρουν εκτός από την Λιόν και την Ντιναμό Μόσχας ο Δικέφαλος θα μπορούσε να αποτελέσει την εναλλακτική του Έλληνα μεσοεπιθετικού.

Το τουρκικό δημοσίευμα αναφέρει ότι η Φενέρμπαχτσε πριν από έναν χρόνο ζητούσε 10 εκατομμύρια για να παραχωρήσει τον Πέλκα, όμως πλέον η τιμή πώλησής του έχει πέσει στα εφτά εκατομμύρια.

«Μια εναλλακτική για τον Πέλκα, που τον θέλουν η Λιόν και η Ντιναμό Μόσχας, είναι η παλιά του ομάδα, ο ΠΑΟΚ. Η Φενέρ τον είχε αγοράσει από την ελληνική ομάδα, έναντι 2,2 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρουν χαρακτηριστικά οι Τούρκοι για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό.

Διαβάστε ακόμη...