Τσιώλης για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Καμία ομάδα δε θα ανοιχτεί μετά από αυτές τις ήττες»

Μιλώντας στον ραδιοφωνικό «αέρα» της Θεσσαλονίκης για τις απροσδόκητες ήττες των ΠΑΟΚ και Άρη στην περασμένη αγωνιστική, ο Σάκης Τσιώλης κατέθεσε όσα περιμένει ενόψει του μεταξύ τους ντέρμπι, την Κυριακή (28/11, 19:30) στην Τούμπα.
Πηγή: sdna.gr
Τσιώλης για το ΠΑΟΚ - Άρης: «Καμία ομάδα δε θα ανοιχτεί μετά από αυτές τις ήττες»

Τη βαριά ήττα (0-5) του Άρη από τον ΠΑΣ Γιάννινα αλλά και την εύκολη και δίχως αντίδραση επικράτηση (2-0) του Ατρομήτου επί του ΠΑΟΚ κλήθηκε να σχολιάσει ο Σάκης Τσιώλης, αναφέροντας:

«Δύσκολη μέρα για τη Θεσσαλονίκη ποδοσφαιρικά. Στο ποδόσφαιρο όμως όλα γίνονται. Έγινε μπλακ άουτ στον Άρη. Από ένα σημείο και μετά πρέπει να συμβιβαστείς με την ήττα για να μην διασυρθείς και να το μαζέψεις, όμως ο Άρης δεν μπόρεσε να διαχειριστεί το αποτέλεσμα, το άφησε και ξέφυγε με την έκταση του σκορ. Πρώτα απ΄ όλα πρέπει να το ξεπεράσει ο κόουτς το βαρύ αποτέλεσμα και να κοιτάξει την επόμενη μέρα. Είναι ένα αποτέλεσμα διασυρμός. Πρέπει να δούμε όμως και κατά πόσο θα το ξεπεράσει και η διοίκηση. Εγώ σαν προπονητής μετά από ένα τέτοιο αποτέλεσμα θα το έγραφα στον πίνακα το σκορ, θα το έσβηνα και θα πήγαινα στην επόμενη μέρα. Είναι τόσο βαρύ το σκορ που δεν πρέπει να εστιάσεις ατομικά σε παίκτες για τα λάθη που έγιναν και ήρθε ένα τέτοιο αποτέλεσμα. Δεν θα δούμε τον Άρη να ανοίγεται στην Τούμπα όπως με τα Γιάννενα. Όπως και ο ΠΑΟΚ που προέρχεται από το αρνητικό αποτέλεσμα στο Περιστέρι».

Για το ντέρμπι που έρχεται, μεταξύ ΠΑΟΚ και Άρη, ανέφερε:

«Θεωρώ ότι δεν θα ανοίξει το σκορ, θα είναι ένα κλειστό παιχνίδι γιατί καμία ομάδα δεν θέλει να χάσει. Μεγάλο αβαντάζ σ΄ αυτές τις αναμετρήσεις παίζει η ομάδα που θα σκοράρει πρώτη. Σ΄ ένα τέτοιο ντέρμπι σε ενδιαφέρει πως θα το κοντρολάρεις και να δεις πως θα πάρεις τους τρεις βαθμούς της νίκης ή να μην το χάσεις. Ο Άρης είναι μέσα στους στόχους του παρά το βαρύ αποτέλεσμα με τον ΠΑΣ».

Ενώ κατέληξε λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ήταν έκπληξη η ήττα του ΠΑΟΚ. Ο ΠΑΟΚ είναι ο πιο δυνατός αντίπαλος του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός είναι μία ομάδα με συνοχή και καλή ταχύτητα λόγω της διατήρησης του κορμού».

Διαβάστε ακόμη...