Άρχισε η άφιξη των ΠΑΟΚτσήδων στην Μπρατισλάβα και ας είναι… κεκλεισμένων!

Τι και αν το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την Σλόβαν Μπρατισλάβας στο “Τέχελνε Πόλε” το βράδυ της Πέμπτης (25/11) θα γίνει ουσιαστικά κεκλεισμένων των θυρών;
Πηγή: thessports.gr
Άρχισε η άφιξη των ΠΑΟΚτσήδων στην Μπρατισλάβα και ας είναι… κεκλεισμένων!

Η τρέλα των οπαδών του ΠΑΟΚ δεν έχει όριο και παρά το απαγορευτικό από την σλοβακική κυβέρνηση αρκετοί είναι αυτοί που βρίσκονται ήδη από το βράδυ της Δευτέρας (23/11) στην Μπρατισλάβα!

Τα πλάνα αρκετών από τους φιλάθλους του Δικεφάλου άλλαξαν μετά τις αποφάσεις των Σλοβάκων και τα νέα μέτρα που πήραν κατά της πανδημίας, ωστόσο παρά το γεγονός ότι δεν θα μπορέσουν να μπουν στο γήπεδο την Πέμπτη, άρχισαν να καταφθάνουν από νωρίς στην Μπρατισλάβα.

Μάλιστα, αρκετοί εξ’αυτών σε συζητήσεις στο αεροδρόμιο της σλοβακικής πρωτεύουσας φαίνεται πως αναζητούν τρόπους να μπουν στο “Τέχελνε Πόλε” να στηρίξουν την ομάδα του Ράζβαν Λουτσέσκου.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται να αυξηθεί η άφιξη ΠΑΟΚτσήδων στην Μπρατισλάβα, αφού υπάρχει πτήση την Τετάρτη από Θεσσαλονίκη, ενώ αρκετοί αναμένεται να αφιχθούν και μέσω Βιέννης, με την απόσταση ανάμεσα στις δυο πόλεις να ειναι λιγότερο από μισή ώρα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι παρά τις προσπάθειες των ανθρώπων της Σλόβαν και την επιστολή προς την σλοβακική κυβέρνηση, το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ θα γίνει με την παρουσία 200 ανθρώπων στο γήπεδο, όπου μέσα σε αυτούς συμπεριλαμβάνονται και οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ!

Διαβάστε ακόμη...