Ανατροπή, αυτή η… άγνωστη!

Απο paok24.com: Τέσσερις ήττες, δύο ισοπαλίες και καμία (!) νίκη στα έξι παιχνίδια που ο ΠΑΟΚ βρέθηκε πίσω στο σκορ!
Πηγή: paok24.com
Ανατροπή, αυτή η… άγνωστη!

Για έκτη φορά φέτος, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε χθες πίσω στο σκορ και δεν κατάφερε να φτάσει σε μία ανατροπή, γεγονός που ασφαλώς δεν μπορεί να χαρακτηριστεί συγκυριακό ή προϊόν ατυχίας!

Συγκεκριμένα, στα έξι ματς που ο Δικέφαλος υποχρεώθηκε να "κυνηγάει" το σκορ, οι "ασπρόμαυροι" ηττήθηκαν στα τέσσερα και μόλις στα δύο είχαν βαθμολογικό κέρδος, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με την Μποέμιαν στο Δουβλίνο.

Στο πρώτο επίσημο ματς της σεζόν, ο ΠΑΟΚ βρέθηκε να χάνει με 2-0 πριν ο Νέλσον Ολιβέιρα διαμορφώσει το τελικό 2-1, ενώ κόντρα στη Ριέκα στην Τούμπα, βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 33΄ και χρειάστηκε ένα αυτογκόλ στο τέταρτο λεπτό των καθυστερήσεων για να αποφευχθεί η ήττα (1-1).

Με αντίπαλο τον ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα της Super League, o ΠΑΟΚ δεν είχε "απάντηση" στο γκολ του Κόντε στο 86΄ (0-1), ενώ και ο Βόλος προηγήθηκε στην Τούμπα και τελικά έφυγε με τον βαθμό της ισοπαλίας (4-4), παρά το ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ με 4-1!

Στο "Γ. Καραϊσκάκης" δε, ο Δικέφαλος βρέθηκε να χάνει με 2-0 και το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει σε 2-1, για να έρθει το χθεσινό βράδυ όπου ο Ατρόμητος προηγήθηκε στο 45΄ και ο ΠΑΟΚ όχι μόνο δεν έβγαλε αντίδραση, αλλά δέχθηκε και δεύτερο γκολ στο 68΄.

Διαβάστε ακόμη...