«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εστιάσουμε είναι η υγεία» - (Vid)

Απο paokbc.gr: Ο ΠΑΟΚ mateco επέστρεψε στις νίκες, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς το ευχαριστήθηκε, ωστόσο μετά το τέλος του αγώνα, ζήτησε από όλους να εστιάσουν στην υγεία, με αφορμή και το σοβαρό πρόβλημα υγεία που αντιμετωπίζει ο αθλητής της ΑΕΚ Stevan Jelovac...
Πηγή: paokbc.gr
«Το πρώτο πράγμα που πρέπει να εστιάσουμε είναι η υγεία» - (Vid)

«Ελπίζω όλοι να έχουν υγεία τους. Στα τελευταία γεγονότα που ζούμε ως αθλητές και αντιλαμβανόμαστε τι γίνεται και με τον κορωνοϊό και με την απώλεια της Βάσως Μπεσκάκη και θέλω με την ευκαιρία να δώσω συλλυπητήρια στην οικογένειά της. Είμαι φορτισμένος τις τελευταίες ημέρες γιατί ένας συναθλητής μου, έπαθε ό,τι έπαθε. Νιώθω τυχερός που μπορώ να αγωνιστώ. Ουσιαστικά η δουλειά μας και το χόμπι μας είναι ένα παιχνίδι για μας, αυτό που παίζουμε. Εμείς παίζουμε κι ένας συναθλητής μου αυτήν τη στιγμή είναι στην εντατική, οπότε ήθελα να εστιάσω σε αυτό. Στήριξη στην οικογένειά του... Ελπίζω να είναι περαστικό όλο αυτό. Είναι κάποιες στιγμές που τα απλά πράγματα είναι αυτά που σου δίνουν δύναμη και σε κάνουν να προχωρήσεις. Το πρώτο και το τελευταίο πράγμα που πρέπει να εστιάσουμε είναι η υγεία», είπε αρχική του τοποθέτηση ο Βλάντο Γιάνκοβιτς και αναφερόμενος στο παιχνίδι και τη νίκη του ΠΑΟΚ mateco, πρόσθεσε: «Ο αγώνας αντιπροσωπεύει τις προσπάθειες όλων μας στις δύσκολες, εύκολες και αγχώδεις στιγμές. Είναι μια διαδικασία που περνούν όλοι οι επαγγελματίες αθλητές. Είναι μια διαδικασία που ουσιαστικά υποφέρεις αν δε δώσεις το «είναι» σου. Η δουλειά ενός καλαθοσφαιριστή, είναι να υποφέρει στο γήπεδο για να φέρει το αποτέλεσμα που θέλει η ομάδα. Αυτό νομίζω κάναμε σήμερα εμείς σαν σύνολο σήμερα. Θέλω να πω ένα μπράβο για όλα τα παιδιά, που δεν είναι στο βασικό ροτέισον και έβαλαν το κορμί τους να υποφέρει, έσπρωξαν, έβαλαν το κορμί του στη «φωτιά» και είναι ένα παράδειγμα για όλα τα παιδιά που έρχονται από πίσω».

Μιλώντας για τα πολλά προβλήματα της ομάδας και τον τρόπο που τα αντιμετώπισε η ομάδα, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς είπε: «Το άθλημα είναι ομαδικό και όλα αυτά είναι χτυπήματα στον καθένα μας και αυτό συσπειρώνει την ομάδα. Είμαστε μια παρέα ανθρώπων που κάθε μέρα προσπαθεί να δώσει τον καλύτερο του εαυτό. Παίζει ρόλο σε αυτό, από το φύλακα του γηπέδου, τον καλύτερο παίκτη της ομάδας και μέχρι τον πρόεδρο. Αυτό το οικογενειακό κλίμα που επικρατεί στην ομάδα είναι πολύ θετικό, είναι πολύ ωραίο και κάτι που το βρίσκεις σπάνια στην Ελλάδα. Όταν είσαι μία οικογένεια, εντός κι εκτός γηπέδου, φαίνεται στο γήπεδο, αν δεν είσαι κι αυτό φαίνεται επίσης. Καθρέφτης είναι το γήπεδο και το παρκέ σε αυτές τις περιπτώσεις».

 

Διαβάστε ακόμη...