Διπλό ρεκόρ καριέρας από τον Καμαριανό στην Basket League

Aπό esake.gr: Τα προβλήματα που άφησαν τους Γκρίφιν, Τζόουνς και Κάρτερ εκτός παρκέ στο αποψινό παιχνίδι με τη Λάρισα, έβγαλαν μπροστά για τον ΠΑΟΚ Mateco που δεν είχαν ανάλογο ρόλο μέχρι σήμερα. Ένας από αυτούς ήταν ο Νίκος Καμαριανός που έφτασε σε δύο ρεκόρ καριέρας στη Stoiximan Basket League.
Πηγή: esake.gr
Διπλό ρεκόρ καριέρας από τον Καμαριανό στην Basket League

Ο Καμαριανός έμεινε για σχεδόν 26 λεπτά στο παρκέ και είχε σημαντική προσφορά προς την ομάδα του, που αποτυπώθηκε σε έξι πόντους, εννιά ριμπάουντ και τρεις τάπες. Οι δύο από τις τρεις αυτές επιδόσεις, των ριμπάουντ και των κοψιμάτων, αποτελούν ρεκόρ καριέρας για τον 24χρονο φόργουορντ-σέντερ στην κατηγορία. Στις προηγούμενες 61 εμφανίσεις του στη Stoiximan Basket League κορυφαίες επιδόσεις του ήταν τα πέντε ριμπάουντ που μάζεψε όντας παίκτης του Πανιωνίου με τον Προμηθέα εντός για τη σεζόν 2018-19 και με το Λαύριο Megabolt εκτός έδρας για τη σεζόν 2019-20 αλλά και οι δύο τάπες που είχε στο φετινό, εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ.

Ακόμη...

*Ο Ντέιβιντ ΝτιΛέο ήταν από τους κορυφαίους του ΠΑΟΚ Mateco σημειώνοντας για δεύτερη φορά στη Stoiximan Basket League πέντε τρίποντα αφού το είχε καταφέρει και στο ματς με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ. Ο Αμερικανός φόργουορντ έγινε ο πρώτος παίκτης του Δικεφάλου μετά τους Άνταμ Σμιθ και Άαρον Μπεστ στη σεζόν 2019-20, με δύο επιδόσεις 5+ τριπόντων στην ίδια σεζόν.

*Ο Ντέρεκ Ογκμπέιντε πρόλαβε σε 14:12 παρουσίας στο παρκέ να σημειώσει 12 πόντους με απόλυτη ευστοχία (2/2 βολές και 5/5 δίποντα) αλλά και να αποβληθεί με πέντε φάουλ. Πριν το αποψινό παιχνίδι είχε συνολικά 14 πόντους με 4/7 δίποντα στις πέντε προηγούμενες εμφανίσεις του.

*Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς ήταν ένας από τους έξι παίκτες του ΠΑΟΚ Mateco που είχαν διψήφιο ranking. Έχοντας 5/5 βολές έφτασε και ξεπέρασε τις 500 εύστοχες σε 282 αγώνες στη Stoiximan Basket League. Ο διεθνής φόργουορντ μετράει πλέον 503/656 βολές (76,67%).

Διαβάστε ακόμη...