Η μεικτή ζώνη του ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Από acpaok.gr: Οι δηλώσεις του Γιάννη Καλμαζίδη και του Ραφαήλ Κουμεντάκη, μετά την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ κόντρα στον ΟΣΦΠ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής της Volleyleague ανδρών.
Πηγή: acpaok.gr
Η μεικτή ζώνη του ΟΣΦΠ-ΠΑΟΚ

Γιάννης Καλμαζίδης:

«Ήταν ένα παιχνίδι, το οποίο ήταν σαν δύο. Το πρώτο στο οποίο τα πράγματα πήγαν πολύ καλά για εμάς, πιέσαμε τον ΟΣΦΠ αρκετά, και πήγαμε το παιχνίδι εκεί που θέλαμε. Δυστυχώς, δεν υπήρχε η ανάλογη συνέχεια, βέβαια και ο ΟΣΦΠ άρχισε να παίζει καλύτερα και μπόρεσε να γυρίσει το μομέντουμ. Πιεστήκαμε αρκετά στα τρία υπόλοιπα σετ. Είμαστε σίγουρα στεναχωρημένοι με την ήττα, πάντα είμαστε όταν χάνουμε, αλλά πρέπει να τα βλέπουμε λίγο πιο καθαρά τα πράγματα. Πρέπει να προσθέσουμε ότι δεν είχαμε στην διάθεση μας τον Ούντρις, ο οποίος είναι ο βασικός εκτελεστής μας στην επίθεση, πάντα βοηθάει στην πίεση του αντιπάλου. Σίγουρα θα ήμασταν πιο δυνατοί. Θεωρώ όμως ότι παίξαμε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι, στο οποίο ήμασταν μαχητικοί. Είναι κέρδος για την χαρακτήρα της ομάδας να φεύγει από τον Πειραιά με έναν βαθμό, και να είμαστε στεναχωρημένοι».

Ραφαήλ Κουμεντάκης:

«Παρουσιάσαμε δύο πρόσωπα στο παιχνίδι, στα πρώτα δύο σετ τα πήγαμε πολύ καλά, φυσικά είχαμε να διαχειριστούμε και την απουσία του Ούντρις, ο οποίος είναι ο βασικός διαγώνιος. Καλό θα είναι να μάθουμε πολλά από αυτή την ήττα. Δεν πιστεύω ότι θα μας στοιχίσει πολύ βαθμολογικά, ωστόσο θα μας κάνει να καταλάβουμε πότε θα πρέπει να τελειώνουμε ένα παιχνίδι.

Η ομάδα έχει πολύ καλό πρόσωπο στα αποδυτήρια, είναι μία οικογένεια, και αυτό είναι πολύ σημαντικό. Είμαστε όλοι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα, μένουμε ενωμένοι, και αυτό είναι πολύ σημαντικό».

Διαβάστε ακόμη...