“Η Μαρούπα δεν ήρθε για καριόκες, αλλά για… σιροπιαστά”

Από sfina.gr: Δεν πήρε τελικά το πρωτάθλημα της καριόκας, αλλά "το πρωτάθλημα του μπακλαβά" η ΑΕΚ, αφού η Μαρούπα, πρώην μέλος της ΕΕΑ, πηγαίνοντας εκεί για να "ανακαλύψει" εάν ο Σαββίδης είναι ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ξάνθη, πήγε για μπακλαβά και όχι για καριόκες, όπως αποκάλυψε στην εκπομπή "Σφήνα στα σπορ" της TV100 (κάθε Τρίτη και Παρασκευή στις 7 μμ), ο Στάθης Παπαδόπουλος από την Ξάνθη...
Πηγή: sfina.gr
“Η Μαρούπα δεν ήρθε για καριόκες, αλλά για… σιροπιαστά”

Αποκάλυψε: "Εγώ την πήγα στο κέντρο της πόλης και ζήτησε να αγοράσει σιροπιαστά, πήρε μπακλαβά και όχι καριόκες, ενώ αμέσως μετά, αποφάσισε να πάει μόνη της στα Πηγάδια για να δει το ξενοδοχείο και βγήκε σέλφι, από τον έξω χώρο, ενώ μέσα την περίμεναν ο κ. Επιτρόπου και ο κ. Πιαλόγλου, για να την ξεναγήσουν. Δεν μπήκε μέσα και έκανε την εκτίμηση όταν την είδα και πάλι, ότι "αυτό το ξενοδοχείο, έτσι όπως το είδα από έξω,ούτε ενάμιση εκατομμύριο δεν κάνει"!

Έγινε δηλαδή και ειδική για το real estate! Έτσι πήραν τις αποφάσεις για πολυιδιοκτησία του ΠΑΟΚ με την Ξάνθη, ενώ ο Αυγενάκης έτριβε τα χέρια του, όπως και οι Αρκούδης, Τζουλάκης. Την Μαρούπα την ξεζούμισε και την "πέταξε", για τον Τζουλάκη και τον Αρκούδη, όχι μόνο τους κράτησε, αλλά εισηγείται να πάρουν και μισθό!

Φοβερά πράγματα γίνονται!

Διαβάστε ακόμη...