Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ Β!

Από paok24.com: Έχοντας ηττηθεί στην πρεμιέρα από τον Ολυμπιακό στου Ρέντη (3-1) και μένοντας στην ισοπαλία με τον Πανσερραϊκό στο γήπεδο του Μακεδονικού (1-1), ο ΠΑΟΚ Β αντιμετωπίζει σήμερα στις 15:00 στο Καυτανζόγλειο τον Ηρακλή, στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής της Super League 2!
Πηγή: paok24.com
Για την πρώτη νίκη ο ΠΑΟΚ Β!

Όπως και κόντρα στον Πανσερραϊκό έτσι και σήμερα, ο Πάμπλο Γκαρσία δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ισμαϊλα Ουεντραόγκο ο οποίος παρέμεινε στην πατρίδα του με άδεια της ομάδας, ενώ αντίθετα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή ο Στάθης Τάχατος που ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού του.

Παράλληλα, "μάχιμος" είναι και ο Μάριος Τσαούσης που κατά πάσα πιθανότητα θα πάρει φανέλα βασικού, όπως και ο Ίνγκι Ίνγκασον που θα καταγράψει την τρίτη φετινή του εμφάνιση με τη φανέλα του ΠΑΟΚ Β, με "φόντο" την επιστροφή του στην "πρώτη" ομάδα!

Η αποστολή του ΠΑΟΚ για το σημερινό παιχνίδι αποτελείται από τους Ταλιχμανίδη, Μπουργάνη, Παναγιώτου, Ινγκασον, Κουλιεράκη, Τσαούση, Καλουτσικίδη, Αποστολόπουλο, Γιαξή, Γρόσδη, Σαλαμούρας, Μελετίδη, Κουλούρη, Τζίμας, Σπυρίδη, Γαϊτανίδη, Χατζηστραβός, Φασίδη, Πανίδη και Γκορντεζιάνι, ενώ διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Δημήτριος Μαλούτας της ΕΠΣ Ημαθίας, με βοηθούς τους Δημήτριο Παπαφέστα (ΕΠΣ Λάρισας) και Γιώργο Χριστοδούλου (ΕΠΣ Ημαθίας).

Από την πλευρά του, ο Ηρακλής προέρχεται από τις δύο ισοπαλίες με Νίκη Βόλου και Ολυμπιακό Βόλου, ενώ υπενθυμίζεται πως ο αγώνας δεν θα μεταδοθεί τηλεοπτικά με απόφαση των ανθρώπων των γηπεδούχων.

Διαβάστε ακόμη...