ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Από acpaok.gr: Για την 7η αγωνιστική της Α1 Υδατοσφαίρισης ανδρών, ο ΠΑΟΚ Domus Ergo ταξιδεύει στην Αθήνα, προκειμένου να αντιμετωπίσει το Σάββατο 20 Νοεμβρίου και ώρα 15:00, τον ΑΝΟ Γλυφάδας.
Πηγή: acpaok.gr
ΑΝΟ Γλυφάδας-ΠΑΟΚ Domus Ergo

Ο Δικέφαλος μετά τη νίκη επί του Παλαιού Φάληρου και την αξιοπρεπή εμφάνιση κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, ψάχνει ένα σημαντικό «διπλό», το οποίο θα τον βάλει ακόμα περισσότερο στο «κόλπο» των Play-Off.

Απέναντι του, ο ΑΝΟ Γλυφάδας, ο οποίος έχει μία νίκη στις έξι αναμετρήσεις που έχει δώσει στο πρωτάθλημα, αφού στην τελευταία αγωνιστική υποχρέωση για τον συγκεκριμένο θεσμό ηττήθηκε στον Πειραιά από τον Εθνικό με 9-6.

Για την αναμέτρηση κόντρα στον ΑΝΟ Γλυφάδας, ο Νίκος Μπαγλατζής, δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, acpaok.gr:

«Είμαστε αισιόδοξοι για το παιχνίδι κόντρα στην Γλυφάδα. Οι δύο ομάδες θα παλέψουμε για τη νίκη. Περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι, με πολλές προσωπικές μονομαχίες. Στόχος μας είναι να μείνουμε πιστοί στο πλάνο του προπονητή μας, και με οδηγό την άμυνα να καταφέρουμε να βγούμε νικητές»

Διαβάστε ακόμη...