Περιμένουν τις ευκαιρίες τους!

Απο paok24.com: Στην... αναμονή Λευτέρης Λύρατζης και Χάρης Τσιγγάρας ενόψει των διαδοχικών αγώνων σε πρωτάθλημα, Κύπελλο και Ευρώπη!
Πηγή: paok24.com
Περιμένουν τις ευκαιρίες τους!

Τέσσερις είναι οι ποδοσφαιριστές του "ασπρόμαυρου" ρόστερ που ακόμα δεν έχουν καταγράψει λεπτά συμμετοχής σε επίσημο παιχνίδι της φετινής σεζόν. Ο λόγος για τους Ίνγκι Ίνγκασον, Χρήστο Ταλιχμανίδη, Λευτέρη Λύρατζη (αγωνίστηκε μόνο για λίγα δευτερόλεπτα στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στην Τούμπα) και Χάρη Τσιγγάρα.

Και αν ο πρώτος προέρχεται από σοβαρό τραυματισμό και ο δεύτερος δύσκολα θα βρει φέτος χρόνο πίσω από τους Αλέξανδρο Πασχαλάκη και Ζίβκο Ζίβκοβιτς, Λύρατζης και Τσιγγάρας βρίσκονται σε κατάσταση... αναμονής, περιμένοντας τις ευκαιρίες τους από τον Ράζβαν Λουτσέσκου.

Κάτι τέτοιο. μόνο απίθανο δεν είναι να συμβεί τις επόμενες εβδομάδες, από τη στιγμή που ο ΠΑΟΚ θα δώσει 10 απαιτητικά παιχνίδια σε διάστημα ενός μήνα και κυριολεκτικά δεν... περισσεύει κανείς στην προσπάθεια που θα γίνει για τις λιγότερες δυνατές απώλειες σε Super League 1, Κύπελλο Ελλάδας και Conference League!

Διαβάστε ακόμη...