Η ανακοίνωση της Σλόβαν : “Μόνο 200 θεατές στο ματς με τον ΠΑΟΚ”!

Από sfina.gr: Η επιβεβαίωση από πλευράς Σλόβαν Μπρατισλάβας για το γεγονός ότι ουσιαστικά θα γίνει χωρίς την παρουσία κόσμου το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ έρχεται μέσω επίσημης ανακοίνωσης στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου.
Πηγή: sfina.gr
Η ανακοίνωση της Σλόβαν : “Μόνο 200 θεατές στο ματς με τον ΠΑΟΚ”!

Οι Σλοβάκοι αναφέρουν ότι σύμφωνα με τα νέα μέτρα μόνο 200 θεατές μπορούν να δώσουν το παρών στις εξέδρες του "Τέχελνε Πόλε" λόγω του γεγονότος ότι η Μπρατισλάβα βρίσκεται στις "κόκκινες" περιοχής της χώρας μετά από την νέα έξαρση του κορονοϊού.

"Αυτή η απόφαση έρχεται αφού ο σύλλογος πούλησε εισιτήρια, είχε ασφαλή οργάνωση και συμβεβλημένη διαφημιστική καμπάνια. Η απόφαση αυτή προκαλεί τεράστιες αθλητικές και οικονομικές απώλειες στον σύλλογό μας", αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της Σλόβαν Μπρατισλάβας.

"Δεν έχω λόγια και σίγουρα δεν είμαι ο μόνος. Είμαστε σοκαρισμένοι, αηδιασμένοι και απογοητευμένοι. Μετά από μια μακρά και επίπονη περίοδο, όταν έχουμε παλέψει με τεράστιες απώλειες, δεχόμαστε ένα ακόμη τεράστιο πλήγμα. Κυριολεκτικά χτύπημα... κάτω από την μέση. Θεωρούμε κοροϊδία τη χωρητικότητα των 200 θεατών. Ας βγάλει ο καθένας τα συμπεράσματα του για αυτό, αλλά σήμερα δεχτήκαμε άλλο ένα χαστούκι. Κυριολεκτικά ένα «θανατηφόρο χτύπημα», είπε ο γενικός διευθυντής του συλλόγου, Ιβάν Κμότρικ.

Διαβάστε ακόμη...