Οι περιπτώσεις των Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ

Από paok24.com: Οι τραυματισμοί αποτελούν μάστιγα για τον ΠΑΟΚ, η οποία τη φετινή σεζόν ταλαιπωρεί σε μεγάλο βαθμό την ομάδα.
Πηγή: paok24.com
Οι περιπτώσεις των Βιεϊρίνια, Μιτρίτσα και Σίντκλεϊ

Ουσιαστικά και με τη μακροχρόνια απουσία του Ολιβέιρα οι ασπρόμαυροι θα καταφέρουν να είναι πλήρης τον Φεβρουάριο. Ωστόσο προς το παρόν τουλάχιστον ο Λουτσέσκου μπορεί να νιώθει μια ανακούφιση για την πορεία των Μιτρίτσα, Βιεϊρίνια και Σίντκλεϊ.

Οι δύο πρώτοι πηγαίνουν αρκετά καλά στην αποθεραπείας τους και την επόμενη εβδομάδα θα ενσωματωθούν και πάλι με την υπόλοιπη ομάδα. Μάλιστα όσον αφορά τον Πορτογάλο η κατάστασή του αντιμετωπίζεται με τεράστια προσοχή κι επανεξετάζεται μέρα με τη μέρα. Δεν είναι τυχαίο πως επιβαρύνθηκε παραπάνω με τη θλάση του Σίντκλεϊ, παίρνοντας παραπάνω χρόνο συμμετοχής απ΄όσο ήταν έτοιμος να πάρει. Οι ενοχλήσεις του αρχηγού του ΠΑΟΚ έχουν υποχωρήσει σημαντικά αλλά δεν έχουν εξαφανιστεί κι έτσι δεν χρειάζεται βιασύνη.

Σχετικά με την περίπτωση του Βραζιλιάνου ακραίου μπακ, είναι έτοιμος ν' αγωνιστεί ενώ αν εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα είναι κανονικά στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο. Ωστόσο οι πιθανότητες να πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα είναι μηδενικές.

Διαβάστε ακόμη...