Δύναμη... Ουαγκέ! Επιστρέφει μετά το σοβαρό τραυματισμό με τον ΠΑΟΚ

Από sdna.gr: Μπορεί να συμπληρώνει περίπου ένα χρόνο εκτός αγωνιστικής δράσης, ωστόσο, φαίνεται πως ο Γολγοθάς του Μουσά Ουαγκέ φθάνει στο τέλος του και ο Σενεγαλέζος «πολεμιστής» βλέπει και πάλι... γήπεδο!
Πηγή: sdna.gr
Δύναμη... Ουαγκέ! Επιστρέφει μετά το σοβαρό τραυματισμό με τον ΠΑΟΚ

Τα νέα που έρχονται από την Ισπανία φέρνουν χαμόγελα...

Μπορεί ο Μουσά Ουαγκέ να αγωνίστηκε μόλις μερικούς μήνες στον ΠΑΟΚ, ωστόσο, η πράξη αυτοθυσίας στην εκτός έδρας αναμέτρηση του Δικεφάλου με τον Άρη στο «Κλ.Βικελίδης» και ο τρόπος με τον οποίο ρίσκαρε τα πάντα για να «σώσει» τον ΠΑΟΚ από ένα βέβαιο γκολ, είναι από τις στιγμές που έχουν μείνει χαραγμένες στη μνήμη.

Η στιγμή του τραυματισμού του αμφίβολα σοκαριστική και τα νέα από το ιατρικό δελτίο τότε, τα χειρότερα δυνατά: ρήξη επιγονατιδικού τένοντα, έσω πλαγίου, οπίσθιου και πρόσθιου χιαστού. Έκτοτε μπήκε στα...πιτς, πέρασε την πόρτα του χειρουργείου και επιδόθηκε σε έναν προσωπικό Γολγοθά υπό την επίβλεψη του ιατρικού τιμ της Μπαρτσελόνα.

Λίγο πριν συμπληρώσει ένα χρόνο αποχής από τα γήπεδα, η «Mundo Deportivo» αναφέρει σε δημοσίευμά της πως ο Ουαγκέ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά σε δύο μήνες. Το τελευταίο διάστημα ο Σενεγαλέζος προπονείται ατομικά και το χρονοδιάγραμμα που έχει θέσει το ιατρικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, αναφέρει ότι ο Ουαγκέ βλέπει και πάλι... γήπεδο!

Το σίγουρο είναι πως για την οικογένεια του ΠΑΟΚ πρόκειται για έναν «πολεμιστή» που θα κατέχει για πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους, κι ας αφίχθη στη Θεσσαλονίκη ως... περαστικός

Διαβάστε ακόμη...