«Fernando Santos Seguro»: Στον πάγκο της Πορτογαλίας και για τα μπαράζ του Mundial

Από sdna.gr:Η θέση του Φερνάντο Σάντος στον πάγκο της Εθνικής Πορτογαλίας φαίνεται πως δεν απειλείται και ο πολύπειρος προπονητής θα είναι αυτός που θα βρίσκεται στην ηγεσία των Ιβήρων και για τα μπαράζ των προκριματικών του Mundial, παρά το άσχημο «κλείσιμο» στον όμιλο, που έριξε τη χώρα από την πρώτη θέση.
Πηγή: sdna.gr
«Fernando Santos Seguro»: Στον πάγκο της Πορτογαλίας και για τα μπαράζ του Mundial

Έντονη κριτική ασκήθηκε από το πορτογαλικό κοινό στον Φερνάντο Σάντος μετά την ισοπαλία (0-0) κόντρα στην Ιρλανδία, που έβαλε σε μπελάδες τους Ίβηρες, και φυσικά μετά την ήττα-χαστουκιά από τη Σερβία (1-2), εξαιτίας της οποίας η παρέα του Κριστιάνο Ρονάλντο θα πρέπει να παίξει στα μπαράζ των προκριματικών του Mundial.

Σύμφωνα, πάντως, με τη σημερινή (16/11) έκδοση της «A Bola», με εξώφυλλο «Ασφαλής ο Φερνάντο Σάντος (Fernando Santos Seguro)», η θέση του 67χρονου προποντή στον πάγκο της Πορτογαλίας δε βρίσκεται σε κίνδυνο. Έτσι, θα είναι αυτός ο άνθρωπος που θα καθοδηγήσει την πρώην πρωταθλήτρια Ευρώπης και Nations League στα κρίσιμα ματς του Μαρτίου, με τον ίδιο να δηλώνει μάλιστα συνεχώς ότι είναι σίγουρος για την πρόκριση της Πορτογαλίας στα τελικά.

Εξάλλου, την οποιαδήποτε σκέψη για απόλυση του Σάντος εξανεμίζει ο όρος ότι, σε περίπτωση που η πορτογαλική ομοσπονδία «σπάσει» το συμβόλαιο της μαζί του τόσο πρόωρα (ολοκληρώνεται το 2024), θα πρέπει να του καταβληθεί ένα ποσό της τάξης των 6 εκατομμυρίων ευρώ, σύμφωνα πάντα με όσα μεταδίδει η «A Bola».

Διαβάστε ακόμη...