Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (vids)

Από paok24.com:Με τις υποχρεώσεις των εθνικών ομάδων να ολοκληρώνονται σήμερα το βράδυ, η προσοχή όλων σιγά σιγά στρέφεται στην επανέναρξη της Super League Interwetten.
Πηγή: paok24.com
Τι κάνει ο ΠΑΟΚ στο Περιστέρι (vids)

Ο ΠΑΟΚ περιμένοντας και τους τελευταίους του διεθνείς να να επιστρέψουν συνεχίζει κανονικά την προετοιμασία του για τη δύσκολη αναμέτρηση με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι το απόγευμα της Κυριακής.

Τα παιχνίδια των δύο ομάδων, ειδικά στην έδρα του Ατρόμητου παρουσιάζουν εξαιρετικό ενδιαφέρον, με τις αναμετρήσεις πολλές φορές να κρίνονται στα τελευταία λεπτά. Μία τέτοια περίπτωση είναι και το ματς της προηγούμενης χρονιάς, με τον Δικέφαλο να προηγείται 2 φορές στο σκορ, αλλά στις καθυστερήσεις να γνωρίζει την ήττα με 3-2.

Πριν 2 χρόνια ο ΠΑΟΚ ήταν αυτός που πανηγύρισε μία σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις του παιχνιδιού. Οι "ασπρόμαυροι" αν και προηγήθηκαν με 0-2, έβαλαν δύσκολα στους εαυτούς τους δεχόμενοι 2 γκολ, αλλά στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Κρέσπο ήταν αυτός που χάρισε το τρίποντο στην ομάδα του.

Με τον Ράζβαν Λουτσέσκου στον πάγκο του ο Δικέφαλος έχει φύγει αήττητος και τις δύο φορές από το Περιστέρι, μετρώντας μία ισοπαλία, τη σεζόν 2018-19 με 1-1 και την προηγούμενη νίκη με 0-2.

Ο ΠΑΟΚ μετράει άλλα δύο διπλά τα τελευταία χρόνια με αντίπαλο τον Ατρόμητο, τόσο την αγωνιστική περίοδο 2016-17 όσο και σε αυτή του 2015-16 με 0-2 και 1-2 αντίστοιχα. Από εκεί και πέρα και πηγαίνοντας προς τα πίσω, διαπιστώνουμε ότι η ομάδα του Δικεφάλου δυσκολεύεται αρκετά στο να φύγει με ένα θετικό αποτέλεσμα από το Περιστέρι, τόσο για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος όσο και για τα πλέι οφ, φέρνοντας συνεχόμενα αρνητικά αποτελέσματα, μετρώντας 3 ήττες και 4 ισοπαλίες μέχρι το 2011.

Ο Λουτσέσκου και οι ποδοσφαιριστές του έχουν μπροστά τους ένα πολύ απαιτητικό παιχνίδι, η βαθμολογική θέση του Ατρόμητου δεν πρέπει να ξεγελάει κανέναν και ο Δικέφαλος καλείται την Κυριακή να δείξει την ίδια σοβαρότητα και αποφασιστικότητα που είχε στο ντέρμπι της Λεωφόρου εάν θέλει να φύγει με τους τρεις βαθμούς από μία έδρα που κάθε φορά που αγωνίζεται, ασχέτως με το αποτέλεσμα που φέρνει περνάει δύσκολες στιγμές.

Διαβάστε ακόμη...